به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از رویترز، رونق تلفنهای همراه، اپلیکیشنها و سایر ابزار دارای فناوری پیشرفته در دهههای اخیر منجر به انتشار انبوه دادههای شخصی شده که اکنون شرکتهای فناوری این دادهها را جمعآوری و پردازش کرده و میفروشند.
بانک تسویه حسابهای بینالمللی تصریح کرده در حالی که اکثر کشورها از قبل قوانینی در مورد استفاده از دادهها دارند، اما اکثر افراد هنوز از آنچه در خطر است یا حقوق خود برای حفاظت از دادههایشان آگاه نیستند.
این بانک افزوده بنابراین مقامات کشورها باید سیستمهای مدیریت داده جدیدی را برای «تسهیل مدیریت دادهها و بررسی عملکرد کنترل کنندههای دادهها» به کار بگیرند. آنها باید از شرکتهای فناوری بخواهند برای جمعآوری دادهها به شکل واضحتری از افراد رضایت بگیرند، نحوه استفاده از دادههای افراد را بهتر توضیح دهند و دسترسی به آنها را برای مالکان اصلیشان آسانتر کنند.
این بانک معتقد است: «زمانی که دادهها بین ارائهدهندگان داده و کاربران داده به اشتراک گذاشته میشود، سیستم حاکمیت داده باید مشخص کند که کدام دادهها برای اشتراکگذاری درخواست میشوند، تا چه مدت نگهداری میشوند و چه کسی آنها را پردازش خواهد کرد».
بانک تسویه حسابهای بینالمللی سازمانی بینالملی است که همکاری و مشارکتهای پولی و مالی را تقویت میکند و به عنوان یک بانک به بانکهای مرکزی، خدمات میدهد. این نهاد در ۱۷ مه ۱۹۳۰ میلادی تأسیس شده و از قدیمیترین سازمان مالی بینالمللی جهان به شمار میرود.