وزارت خارجه فلسطین از دیوان کیفری بینالمللی خواست فورا تحقیقات خود را درباره شهرکسازیها در اراضی اشغالی آغاز کند.
به گزارش خبرآنی، به نوشته روزنامه فرامنطقهای القدس العربی، وزارت خارجه فلسطین در بیانیهای حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی مبنی بر رد اعتراض ساکنان ۱۲ مجتمع مسکونی واقع در منطقه "مسافر یطا" در جنوب الخلیل به تصمیم اعلام این مناطق به عنوان مناطق تیراندازی و در نتیجه صدور حکم تخلیه و تخریب مجتمعها را محکوم کرد.
این وزارتخانه در ادامه بیانیه خود از دیوان کیفری بینالمللی خواست فورا تحقیقات خود را درباره شهرکسازی در اراضی اشغالی فلسطین آغاز کند.
وزارت خارجه فلسطین تاکید کرد: ساختار دستگاه قضایی در اراضی اشغالی بخشی جداییناپذیر از رژیم اشغالگر بوده و به منزله نقض آَشکار قوانین بینالمللی و در سطح جنایت جنگی و ضد بشری است.
در ادامه بیانیه یاد شده آمده است: ارتش اسرائیل در تلاش است با اعلام ۷۴۰۰ فدان (۴۲۰۰ متر مربع) از زمینهای کشاورزی فلسطینیها که در مالکیت شخصی هستند، به عنوان منطقه تیراندازی، فلسطینیهایی را که دستکم از ۴۰ سال قبل در "مسافر یطا" سکونت دارند، از خانههایشان بیرون کند.
این وزارتخانه تاکید کرد: افزایش جرائم شهرکنشینها و حملات آنها به فلسطینیها در واقع تبادل نقشی با ارتش اسرائیل در آزار و اذیت شهروندان فلسطینی و تعرض به داراییهای آنها است که با چراغ سبزی از سوی مقامات رسمی اسرائیل انجام میشود.
وزارت خارجه فلسطین در ادامه از سازمان ملل خواست ساختار حمایت بینالمللی از فلسطینیها را راهاندازی کند.
همچنین این وزارتخانه از جامعه بینالملل نیز خواست سیاست یک بام و دو هوای خود را در برخورد با تجاوزات و جنایاتی که در حق فلسطینیها انجام میگیرند، کنار بگذارد.
دادگاه عالی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه تمامی درخواستها در مخالفت با کوچ اجباری ۱۲۰۰ فلسطینی از "مسافر یطا" را که این رژیم آن را یک منطقه نظامی بسته اعلام کرده، رد کرد.
هزاران فلسطینی ساکن جنوب کرانه باختری که ارتش رژیم صهیونیستی از آنجا به عنوان محل تمرینهای نیروهای خود استفاده میکند، با خطر بیرون شدن از خانهها و زمینهایشان مواجه هستند.
دفتر اتحادیه اروپا در قدس و لین هاستینگز، هماهنگکننده امور بشردوستانه سازمان ملل در اراضی فلسطین نیز در دو بیانیه جداگانه حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی درباره اخراج صدها فلسطینی ساکن منطقه "مسافر یطا" در جنوب کرانه باختری اشغالی را محکوم کردند.
دفتر اتحادیه اروپا در قدس در بیانیه خود تاکید کرد: بر اساس قوانین بینالمللی انتقال و کوچاندن فردی و گروهی افراد تحت حمایت از اراضی اشغالی، صرف نظر از دلایل آن ممنوع است.
هاستینگز نیز در بیانیه خود تاکید کرد: این حکم زندگی بیش از ۱۰۰۰ فلسطینی از جمله ۵۰۰ کودک در کرانه باختری اشغالی را تحت تاثیر قرار داده و شرایط را برای اخراج ساکنان این منطقه فراهم میکند و هرگونه عملیاتی که به اخراج فلسطینیها منجر شود، به منزله نقض قطعنامههای شورای امنیت و قوانین بینالمللی است.
انتهای پیام