به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه؛ در راستای حمایت قضائی از چرخه تولید و نقشآفرینی دادگستری کل استان تهران در زمینه تحقق شعار سال مبنی بر تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین، صبح امروز با حضور علی القاصیمهر، رئیس کل دادگستری استان تهران فاز دوم کارخانه لبنیات "وارنا" با حمایتهای مجموعه قضائی استان تهران آغاز بهکار کرد.
القاصی ضمن افتتاح فاز دوم این کارخانه از بخشهای مختلف آن بازدید کرد و روند تولید در این واحد تولیدی را بهصورت میدانی مورد بررسی قرار داد.
دستگاه قضائی نسبت به جریان تولید در کشور دغدغه دارد
رئیس کل دادگستری استان تهران در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران با اشاره به دغدغهمند بودن دستگاه قضائی نسبت به جریان تولید در کشور به تشریح وضعیت مجموعه تولیدی شیر وارنا پرداخت و گفت: این واحد تولیدی در حدود سه سال پیش به لحاظ فوت مالک اصلی و از طرفی بهدلیل فشار سیستم بانکی ناشی از مطالبات، دچار بحران شد.
وی تصریح کرد: پس از بروز مشکلات کارگری و ایجاد موانع متعدد در مسیر فعالیت این کارخانه، دستگاه قضائی با توجه به اهمیت مسأله تولید در کشور وارد میدان شد و با پیگیریهای دادگستری استان تهران، این واحد تولیدی تحت نظارت اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان تهران قرار گرفت.
القاصی خاطرنشان کرد: پس از صدور حکم ورشکستگی کارخانه لبنیات وارنا، وضعیت این واحد تولیدی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تهران، طرح موضوع شد و از همه دستگاهها و مجموعههای مرتبط خواسته شد تا زمینه احیای این کارخانه و رفع مشکلات آن فراهم شود.
جلوگیری از فروش کارخانه از سوی بستانکاران با ورود دستگاه قضائی
رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به تلاشهای همهجانبه دستگاه قضائی برای ازسرگیری تولید در این کارخانه اظهار کرد: علیرغم اینکه اقداماتی صورت گرفت تا کارخانه مذکور به فروش برسد و بانکها بهلحاظ مطالبات خود بخشهایی از این واحد تولیدی را تملک کرده بودند، دادگستری استان تهران بهدنبال این بود تا هر چه سریعتر زمینه فعالیت دوباره این واحد تولیدی و اشتغال کارکنان آن فراهم شود.
برگزاری 90 جلسه از سوی دادگستری استان تهران با دستگاههای مختلف
وی با اشاره به برگزاری 90 جلسه از سوی اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان تهران با دستگاههای خدماترسان و دستگاههای ذیربط بهمنظور رفع موانع تولید در کارخانه لبنیات وارنا گفت: در ادامه، با حمایتهای قضائی و با کمک مالکان و تزریق نقدینگی بخشهایی از این کارخانه مجددا فعال شد.
القاصی خلع ید شدن بانکهای بستانکار از این واحد تولیدی پس از صدور حکم ورشکستگی از سوی دادگستری شهرستان ورامین را مورد اشاره قرار داد و اذعان کرد: در نهایت، این واحد تولیدی تحت نظارت اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان تهران قرار گرفت.
ایجاد اشتغال برای 330 نفر در وارنا
رئیس کل دادگستری استان تهران از ایجاد اشتغال مستقیم برای 130 نفر و ایجاد اشتغال غیرمستقیم برای 200 نفر در پی فعالیت مجدد کارخانه لبنیات وارنا با حمایتهای قضائی خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر، از طریق اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان تهران آگهی دعوت بستانکاران منتشر و 49 پرونده بستانکاری در این اداره تشکیل شده که مطالبات این افراد در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه پرونده ورشکستگی این واحد تولیدی هماکنون در دادگاه تجدیدنظر استان تهران در حال رسیدگی است، گفت: در صورت قطعیت حکم ورشکستگی این واحد تولیدی، متعاقبا هم مطالبات بستانکاران پرداخت و هم سایر بخشهای کارخانه لبنیات وارنا بهصورت تکمیلی فعال خواهد شد.
ایجاد زمینه تحصیل برای 260 دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی وارنا
القاصی پیشبینی کرد تا در صورت رفع مشکلات موجود در این واحد تولیدی زمینه اشتغال نفرات بیشتری در این واحد تولیدی فراهم شود و گفت: کارخانه لبنیات وارنا دارای یک دانشگاه علمی کاربردی است که در حال حاضر 260 دانشجو در آن مشغول بهتحصیل هستند و به موازات فعال شدن این کارخانه با حمایتهای قضائی، این دانشگاه نیز در حال حاضر فعال شده و زمینه تحصیل برای دانشجوبان فراهم شده است.
رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه بیان کرد: با توجه به سلسله اقدامات اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان تهران و بهخصوص ستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تهران، موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی یکی پس از دیگری در حال رفع شدن است و امید میرود که هر چه سریعتر کارخانه لبنیات وارنا بهطور کامل از ورشکستگی خارج و تحویل مالک یا اشخاص واجد صلاحیت شود.
زمینه پرداخت مطالبات بستانکاران در حال پیگیری است
وی میزان مطالبات بستانکاران کارخانه لبنیات وارنا را حدود 180 میلیارد تومان برآورد کرد و در عین حال گفت: با ارزیابی سایر اموال وراث زمینه پرداخت مطالبات بستانکاران در حال پیگیری قرار دارد تا در فضایی آرام و بدون هر گونه مانع چه از جانب سیستم بانکی و چه دستگاههای خدماترسان تولید در این کارخانه بهطور حداکثری عینیت پیدا کند.
القاصی با تأکید بر اهتمام ویژه دادگستری استان تهران بهمنظور نقشآفرینی در عرصه حمایت از تولید، به تعیین هفت گام اجرایی دادگستری تهران برای حمایت قضائی از چرخه تولید و تحقق شعار سال اشاره کرد و در عین حال تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال، از جمله برنامههایی که بهصورت ویژه مورد اهتمام همکاران قرار دارد این است که واحدهای تولیدی و شرکتهایی که ورشکسته و یا دچار تعطیلی شدند و تحت نظارت اداره تصفیه قرار گرفتهاند، هر چه سریعتر موانع موجود در مسیر فعالیت آنها رفع و به چرخه تولید بازگردند.
هر ماه یک واحد تولیدی احیا میشود
رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به مقوله حمایت از تحقق شعار سال بهعنوان یکی از اولویتهای 15 گانه ریاست معزز دستگاه قضائی عنوان کرد: با پیگیریهای بهعمل آمده از سوی همکاران، تلاش بر این است تا هر ماه یکی از این شرکتها و کارخانجات به چرخه تولید بازگردند و زمینه تولید در آنها فراهم شود.
کارخانه "سامانکاشی" با حمایتهای قضائی احیا میشود
وی همچنین از احیای کارخانه "سامانکاشی" با حمایتهای قضائی دادگستری استان تهران در آیندهای نزدیک خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر این واحد تولیدی با ظرفیت تعداد حدود 60 نفر مشغول به فعالیت شده و إنشاءلله تا پایان ماه حدود 300 نفر در این واحد تولیدی مشغول به فعالیت خواهند شد.
خروج کارخانه «شیشه لرستان» از ورشکستگی
القاصی همچنین از خروج کارخانه "شیشه لرستان" از ورشکستگی در پی حمایتهای قضائی همهجانبه خبر داد و اذعان کرد: در حال حاضر 202 نفر در این واحد تولیدی مشغول به فعالیت هستند.
رئیس کل دادگستری استان تهران در بخش پایانی سخنان خود تأکید کرد: وضعیت کلیه شرکتها و کارخانجاتی که دچار توقف و تعطیلی شدهاند و یا بعضاً حکم ورشکستگی آنها صادر شده، تحت نظارت اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان تهران در حال پیگیری است و تمام تلاش بر این است که ضمن تسریع در تعیین تکلیف وضعیت این واحدهای تولیدی، زمینه فعالیت و اشتغال در آنها فراهم شود.
گفتنی است؛ پیش از این در تاریخ پنجم خردادماه سال گذشته فاز نخست کارخانه لبنیات وارنا مورد بهرهبرداری قرار گرفته بود.
انتهای پیام/