آیا وزارت ارتباطات نقشی در فعالیت تلگرام طلایی دارد؟

آیا وزارت ارتباطات نقشی در فعالیت تلگرام طلایی دارد؟

علی نجفی خوشرودی، نماينده مجلس در تشریح نشست امروز (سه شنبه، ۱۶ مردادماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اظهار كرد: در این جلسه سوال نصرالله پژمانفر نماینده مشهد از آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با این موضوع که با توجه به دستور قضایی صادر شده مبنی بر اعمال مسدودسازی (فیلترینگ) اپلیکیشن‌ تلگرام، علت دور زدن مسدودسازی تلگرام توسط نرم افزارهای داخلی همچون هاتگرام و طلگرام (تلگرام طلایی) چیست، مطرح شد.

مرکز ملی فضای مجازی مسئول فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به پاسخ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص پوسته‌های غیررسمی تلگرام گفت: تصمیم‌گیری در خصوص فعالیت یا ادامه آن یا ممانعت از آن در مرکز ملی فضای مجازی صورت می‌پذیرد و طبیعتا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نقشی در تصمیم‌گیری آن ندارد.

وی افزود: در نهایت نماینده سوال کننده از پاسخ وزیر قانع نشد و سوال به صحن مجلس شورای اسلامی ارجاع شد.

25 میلیون حمله سایبری و ۶۵۰ مورد نفوذ طی ۶ ماه اخیر

نجفی خوشرودی در ادامه تصریح کرد: در ادامه جلسه کمیسیون با حضور آذری جهرمی، به بررسی موضوع امنیت در فضای مجازی و اقدامات صورت گرفته در جهت بومی سازی شبکه‌های پیام‌رسان داخلی پرداختیم و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همکاران وی گزارشی از اقدامات و برنامه‌های آن وزارت در حوزه‌های مربوطه از قبیل تقویت شبکه ملی اطلاعات و کاهش آسیب‌پذیری و مقابله با تهدیدات در فضای مجازی ارائه کردند.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از شناسایی ۲۵ میلیون حمله سایبری و ۶۵۰ مورد نفوذ طی شش ماه گذشته توسط بیش از ۹۰۰ هزار مهاجم علیه کشورمان خبر داد.

تشریح نقش وزارت ارتباطات در تصویب سند شورای عالی فضای مجازی در حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی

وی افزود: تشریح اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای سند مصوب شورای عالی فضای مجازی در حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی، ساماندهی سیم کارت‌های تلفن همراه، اینترنت کودکان و نوجوانان و غیره از دیگر موارد مطروحه از سوی آقای آذری جهرمی بوده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه در ادامه اعضای کمیسیون نقطه نظرات خود پیرامون موارد فوق الذکر را مطرح کردند، خاطرنشان کرد: اهمیت حمایت مؤثرتر از پیام رسان‌های داخلی، ضرورت تقویت سرویس و خدمات پیام رسان‌های داخلی، مدیریت و نه تحدید خدمات اطلاع‌رسانی و غیره از موارد مطروح شده از سوی نمایندگان عضو کمیسیون بوده است.

29215

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.