هشدار روسیه به گروه 20 درباره تأثیر جهانی تحریم‌ها

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از راشاتودی، آنتون سیلوانوف، وزیر دارایی روسیه در نشست روز چهارشنبه وزرای دارایی و روسای بانک مرکزی کشورهای عضو گروه 20 در واشنگتن هشدار داد که تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه خطرات جدی برای اقتصاد جهانی ایجاد می کند.

سیلوانوف گفت: سیاست‌های بودجه‌ای و پولی بیش از حد سست که در سال‌های اخیر در کشورهای توسعه‌یافته دنبال شد، فشار تورمی را در سال گذشته ایجاد کرد و تحریم‌های اعمال‌شده علیه روسیه نه تنها آن را بیشتر تقویت کرد، بلکه منجر به خطرات جدیدی در اقتصاد شد.

وزیر انرژی روسیه در ادامه هشدار داد که افزایش قیمت انرژی و محصولات کشاورزی به کشورهای در حال توسعه و کم درآمد ضربه خواهد زد و برخی کشورها با پیامدهای اجتماعی شدیدی مواجه خواهند شد.

به گفته سیلوانوف، روسیه هرگز از انجام تعهدات خود امتناع نکرده است و همچنان به تمام شرایط قراردادهای خود عمل می کند، در حالی که حمل و نقل کالا در بازارهای جهانی به طور مصنوعی توسط تحریم ها محدود می شود و باعث عدم تعادل در عرضه و تقاضا می شود.

بر اساس این گزارش، روسیه در حال حاضر با مجازات‌های بی‌سابقه‌ای مواجه شده است. ایالات متحده و متحدانش در واکنش به عملیات نظامی روسیه در اوکراین تحریم‌های سنگینی را علیه مسکو وضع کرده‌اند.

در کمتر از دو ماه، روسیه به "تحریم‌شده‌ترین کشور جهان" تبدیل شده است و هدف بیش از 6000 محدودیت اقتتصادی مختلف قرار گرفته است.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.