به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ در دوران پاندمی ویروس کرونا سیاستهای سختگیرانه قرنطینه با هدف توقف ویروس کرونا در مرزها و جلوگیری از گسترش آن در جامعه در کشور چین به دلیل آسیب رساندن به اقتصاد و سلامت روان توسط برخی از کارشناسان مورد انتقاد قرار گرفته است. به تازگی نیز فعالان محیط زیست این کشور اعلام کردهاند که این سیاستها با تولید زبالههای اضافی به محیط زیست و سلامت مردم آسیب وارد کرده است.
یورو نیوز مینویسد, افرادی که وارد هنگکنگ میشوند در همه اماکن خصوصاً در هتلهای مخصوص قرنطینه با پلاستیک روبرو میشوند؛ دستگاههای کنترل از راه دور با سلفون پیچیده شدهاند، بالشها در کیسههای پلاستیکی قرار گرفتهاند و مواد غذایی همراه با کارد و چنگال پلاستیکی توزیع میشوند.
روزانه بیش از 2300 تن زباله پلاستیکی در هنگکنگ دور انداخته میشود و با نرخ بازیافت تنها 11 درصد، بیشتر این پلاسیتکها روانه محلهای دفن زباله شده و یا به واسطه عدم مدیریت صحیح در شهر رها میشوند. هنگکنگ یکی از معدود مکانهایی است که هنوز سیاست کووید صفر را دارد و امسال دهها هزار نفر را در محلهای نگهداری افراد مبتلا به کووید مثبت قرنطینه کرده است.
انتهای پیام/