به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی ؛ پرویز سروری در ابتدای پنجاه و نهمین جلسه شورای شهر تهران ضمن خوشامدگویی به امیر دریادار حبیبالله سیاری برای حضور در صحن شورا به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: خاطرات خوشی از ارتش جمهوری اسلامی ایران داریم و هنوز روز بزرگ 19 بهمن در خاطره ملت انقلابی ایران هست.
وی افزود: برگ زرینی از تاریخ انقلاب اسلامی در 19 بهمن شکل گرفت که ارتش و همافران انقلابی در یک حرکت ناباورانه کمر نظام شاهنشاهی را شکستند و طلیعه پیروزی انقلاب اسلامی را سر دادند.
نایبرئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه در روزهای پس از انقلاب هم همواره ارتش را در کنار مردم دیدیم و محو نیروی دریایی عراق توسط نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یکی از نقاط عطف دفاع مقدس بود که عملا دست عراق را از دریا قطع کرد و امکان بزرگی را برای جمهوری اسلامی به وجود آورد، تصریح کرد: امروز هم حضور مقتدرانه ارتش در مرزهای جمهوری اسلامی ایران، در کنار سایر نیروهای نظامی نظیر سپاه پاسداران و نیروی انتظامی، قوامبخش امنیت و آسایش است.
سروری افزود: بسیار خوشحالیم که از پس از انقلاب همیشه شعار ابتدایی ارتش (ارتش فدای ملت، ملت برای ارتش) را پیوسته درحال تجلی میبینیم و همیشه ارتش را در روزهای سخت کنار مردم دیدیم و از این رو این روز را خدمت دریادلان ارتشی تبریک میگوییم.
سروری گفت: همچنین امروز، روز نبرد بدر در صدر اسلام است و همزمانی روز ارتش جمهوری اسلامی با اولین پیروزی مسلمین تقارن مبارکی است.
به گزارش خبرآنی، در ادامه جلسه، مصوبات جلسه کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.
نرگس معدنیپور رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران با اشاره به نهمین جلسه این کمیسیون، اظهار کرد: با توجه به مصادف بودن این ایام با روز ارتش این ضرورت احساس شد تا در شهر تهران یکی از معابر اصلی به نام امرای شهید ارتش نامگذاری شود که بر همین اساس جلسه کمیسیون نامگذاری با حضور اعضا تشکیل شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: با پیشنهاد سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران و از آنجا که تا کنون هیچ گونه معبر شهری در شهر تهران به نام این شهید بزرگوار که از امرای برجسته ارتش به حساب میآیند نامگذاری نشده بود، تصمیم بر این شد تا بلوار کوهستان واقع در منطقه 2 – میدان کتاب تا انتهای معبر به نام امیر شهید «مسعود منفرد نیاکی» نامگذاری شود.
معدنیپور در خصوص شهید منفرد نیاکی گفت: این شهید بزرگوار در شهرستان آمل متولـد و در مهـر مـاه1331 پـس از گذرانـدن تحـصیلات ابتدایی و دوره متوسطه به استخدام دانشکده افسری درآمـد.
وی ادامه داد: ایشان در پایـان دوره سـه سـاله دانـشکده، بـه دریافت درجه ستوان دومی در رسته زرهی، نایـل و مـشغول خـدمت گردیـد. وی در سـال 1355 با پشت سر گذاشتن مدارج تحصیلی در دوره های مقدماتی، عـالی زرهـی و دوره فرمانـدهی و سـتاد و دانشکده پدافند ملی درجه سرهنگی دریافت کرد.
این عضو شورای شهر تهران گفت: شهید منفرد نیاکی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال 1359 به سمت فرمانده لشکر 88 زرهی زاهدان، و در مهرماه 1360 طی حکمی از سوی سرهنگ صیادشیرازی به سمت جانشین فرماندهی نیروی زمینی در جنوب منصوب شد. او در همان سال نیز فرماندهی لشکر 92 زرهی اهواز را برعهده داشـت. منفرد نیـاکی در دی ماه سال 1363 در حالی که دوران بازنشستگیاش را سپری میکرد مجددا در سمت جانشین اداره سوم ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی به خدمت اعاده شد و در 6 مـرداد 1364 بـه عنـوان نـاظر آموزش و رزمایش لشکر تکاور ذوالفقار با شرایط جنگ واقعی شرکت کرد.
معدنیپور گفت: شهید منفردنیاکی در عملیات های طریقالقدس (8آبان1360)؛ فـتحالمبـین (2فـروردین1361)؛ والفجـرمقدماتی (18بهمن1361)؛ والفجر یک (21فروردین1362) و رمضان (23 تیر1361) سمت فرماندهی عملیات را برعهده داشت. وی از مسنترین و باتجربهترین فرماندهانی بـود کـه در پایگـاههـای عملیـاتی حضور داشت و به همین دلیل از او در تماسهای بیسیمی با عنوان پدربزرگ یاد میشد. وی در سن 56 سالگی در رزمایش لشکر ذوالفقار به شهادت رسید.
گفتنی است در پایان این دستور جلسه اعضای شورای اسلامی شهر تهران به اتفاق آرا پیشنهاد نامگذاری بلوار کوهستان به نام امیر شهید «مسعود منفرد نیاکی» را به تصویب رساندند.
انتهای پیام/