به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از بیزینس اینسایدر، بر اساس یک تحقیق، میلیونها آمریکایی سال گذشته بازار کار این کشور را ترک کردند و قصد دارند برای مدت نامعلومی از این بازار دور بمانند که این امر به احتمال زیاد بر سیاست کاخ سفید و فدرال رزرو تأثیرگذار خواهد بود.
تخمین زده میشود که تعداد کسانی که به منظور رعایت "فاصله گذاری اجتماعی" از بازار کار خارج شدهاند و از کار حضوری، خرید یا صرف غذا در بیرون اجتناب کردهاند، حدود سه میلیون نفر است.
بر اساس تحقیقات مشترک دانشجویان دانشگاه استنفورد، مؤسسه فناوری ITAM مکزیک و دانشگاه شیکاگو، موضع این افراد تا حدی به دلیل ترس مداوم در مورد همه گیری کرونا بوده است.
به گفته محققان، افرادی که بازار کار را ترک کردهاند به احتمال زیاد زنان، کسانی که مدرک دانشگاهی نداشتهاند و افرادی که در بخشهای کم درآمد کار میکنند، بودهاند.
یک چهارم افرادی که تمایلی به بازگشت به فعالیت های قبل از همه گیری نداشتند، ترس از همه گیری را به عنوان یک عامل اولیه یا ثانویه ذکر کردند.
این مطالعه که نظرات 5000 نفر را در طول 12 ماه مورد بررسی قرار داد، به طور مداوم نشان داد که حداقل 10 درصد از پاسخ دهندگان قصد بازگشت به کار خود را ندارند، به ویژه در صورتی که از آنها خواسته شود کار حضوری یا سایر فعالیت های قبل از همه گیری را انجام دهند.
بلوم به وال استریت ژورنال گفت: شواهد ما این است که نیروی کار به شکل جادویی باز نخواهد گشت.
تورم در ماه مارس به 8.5 درصد به بالاترین حد چهار دهه اخیر رسید. حتی اگر برخی از فشارهای تورمی کاهش یابد، کارگران ممکن است برای مقابله با افزایش هزینه ها درخواست افزایش حقوق بدهند و به طور بالقوه مارپیچ قیمت دستمزد را که می تواند افزایش قیمت ها را به دنبال داشته باشد، ایجاد کند.
انتهای پیام/