مجوزهای لازم برای ورود شرکت‌های دانش بنیان در حوزه محصولات دارویی و تجهیزات پزشکی تسهیل شود

به گزارش حوزه دولت ‌پایگاه خبری خبرآنی، جلسه ستاد ویژه رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در حوزه وزارت بهداشت صبح امروز(شنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و بر تولید و مستندسازی علمی محصولات دارویی و تجهیزات پزشکی با کیفیت استاندارد بین المللی توسط شرکت‌های دانش بنیان تاکید شد.

در این جلسه که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و مسئولان دستگاه‌های این دو حوزه حضور داشتند، محمد مخبر با اشاره به ظرفیت جامعه پزشکی تحصیل‌کرده و به روز در کشور تاکید کرد: تولید محصولات شرکت‌های دانش بنیان در حوزه دارو، درمان و تجهیزات پزشکی با کیفیت و استاندارد جهانی و قیمت تمام شده مناسب، برای تامین نیازهای داخلی و ورود به بازارهای منطقه‌ای و کشورهای همسایه اهمیت اساسی دارد.

وی تصریح کرد: وزارت بهداشت و همچنین معاونت علمی و فناوری باید برنامه‌ریزی‌های لازم و زمان‌بندی شده در راستای تولیدات دانش بنیان در این حوزه را هر چه سریع‌تر تهیه و ابلاغ نمایند.

وی همچنین بر ضرورت مستندسازی علمی اینگونه محصولات برای ارائه در بازارهای بین المللی و جهانی تاکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت تولید و توزیع دارو در کشور افزود: باید مجوزهای لازم ورود بخش خصوصی در این زمینه تسهیل شود چرا که وجود نیروهای زبده و تحصیلکرده و همچنین عزم جدی این شرکت‌ها برای کمک به بخش دارویی کشور می‌تواند به شکوفایی، درآمدزایی و اشتغال‌زایی پایدار جوانان تحصیل‌کرده ایرانی کمک نماید.

مخبر ادامه داد: دولت آمادگی دارد با تخصیص اعتبارات و با کمک تاسیس صندوق‌های خطرپذیر، پشتیبانی‌های لازم را از این بخش انجام دهد.

در ادامه این جلسه آیین‌نامه‌های حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال‌آفرین در حوزه سلامت به منظور توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، افزایش کیفیت و بهره‌وری از طریق تولیدات دانش بنیان، تاب‌آوری کشور در حوزه سلامت و توسعه زنجیره محصولات دانش بنیان رقابت‌پذیر بحث و بررسی شد.

بروزرسانی سبد واکسیناسیون داخل با تکیه بر توان مهندسی شرکت‌های دانش بنیان و تجربیات به‌دست آمده در دوران کرونا، بهبود توان کشور در حوزه تولید و صادرات محصولات سلامت‌محور، افزایش کیفیت، مستندسازی تولید و تجهیزات پزشکی در تراز بین المللی، تسهیل در صادرات داروهای تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی، کاهش هزینه تمام شده نظام سلامت، کاهش وابستگی به واردات محصولات سلامت‌محور، برنامه هوشمندسازی زنجیره تامین خدمات و فرآورده‌های سلامت‌محور  و تاکید بر محصولات با فناوری‌های نوین همانند سلول‌های بنیادین و پزشکی بازساختی از جمله مواردی بود که در این جلسه در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت درباره آن‌ها بحث و تصمیم‌گیری شد.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.