به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، در روزهای گذشته اخبار متعددی درباره افزایش تعرفههای اینترنت از رسانههای مختلف به گوش میرسید. اتفاقی که منجر به اعتراض و انتقادات کاربران اینترنتی شد. البته موضوع افزایش قیمت از طرف شرکتهای مخابرات ایران و سازمان تنظیم مقررات رادیویی تکذیب شد و به دنبال موجی از اعتراضات، سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعلام کرد که در خصوص افزایش تعرفهها در برخی از بستههای اینترنتی، این تغییرات را بررسی کرده و درصورت مشاهده تخلف خاطیان را جریمه میکند.
درحالی که درسالهای گذشته شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی از ثابت ماندن تعرفهها به منظور عدم امکان توسعه و مشکلات درآمدی شکایت داشتند، کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای نیز بیان داشت که هزینههای افزایش یافته احتمالی و افزایش 100 درصدی تعرفه اینترنت تنها راه برای ادامه کار شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی است.
همچنین در ماه های گذشته نیز مسئولان متعددی از حوزه فناوری ارتباطات کشور به موضوع افزایش اینترنت اشاره داشتند.
«عیسی زارعپور»، وزیر ارتباطات، در خصوص تاثیر میزان تعرفهها اظهار داشت: «مشکلی که وجود دارد به این دلیل است که در ده سال گذشته توسعه مناسب صورت نگرفته و دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها دستنخوردن تعرفههای تلفن ثابت است و این باعث شده که هزینهها چندبرابر شود و توسعه لازم انجام نشود.»
«صادق عباسی شاهکوه»، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نیز سال گذشته در خصوص اصلاح تعرفههای اینترنتی در سال جاری اظهار داشت: «محدودیت قانونی تغییر تعرفهها برای سال آینده برداشته شده و ما قصد داریم به نحو مناسبی اصلاح تعرفهها را در این بخش انجام دهیم.»
این اتفاقات درحالی بود که مجلس شورای اسلامی به این قضیه ورود کرد و نمایندگان متعددی گلایه خود را به این افزایش ناگهانی اینترنت اعلام کردند.
اما حالا یکی از گزارشهای جدید در خصوص تغییر در بستههای ارائه شده از سوی اپراتورها ارائه دهنده خدمات اینترنتی است. به صورتی که روزهای گذشته جدولی شامل مشخصات برخی بستههای اینترنتی ایرانسل و همراهاول منتشر شد و اعلام شد که اپراتورهای موبایل از 21 فروردین ماه این بستهها را از لیست خدمات خود کنار گذاشتند.
اپراتورها در پی این اقدام مدعی شدند که قیمت بستههای مذکور مربوط به سال 95 بوده است که در آن زمان سیاستگذاری بصورتی بود که کاربران تشویق به مصرف بیشتر بشوند؛ اما حالا با توجه به مشکلات زیرساختی و نبود ظرفیت کافی، اپراتورها قصد دارند طراحی بستهها را به طوری تغییر دهند تا زمینه برای مصرف عادلانه و بهتر ایجاد شود و از مصرف بیرویه برخی کاربران جلوگیری شود تا بهبود کیفیت شبکه حاصل شود.
همچنین اپراتورها مدعی شدند که تا به این لحظه افزایشی در قیمت اینترنت همراه انجام نشده است و تغییرات فقط مربوط به حذف برخی از بستهها میباشد و برنامه بصورتی است که قرار است بستههای جدید اینترنت موبایل به زودی به لیست این شرکتها اضافه و جایگزین بستههای قبلی شود.
رگولاتوری نیز در واکنش به این اتفاق اظهار داشت که نقشی در این امر نداشته و هیچ دستوری از طرف رگولاتوری برای تغییر یا حذف بستههای اپراتورها صادر نشده است.
انتهای پیام/