به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ حجتالاسلام والمسلمین صحبتالله رحمانی با بیان اینکه از سرگیری اعزام زائران ایرانی به عتبات عالیات بعد از دو سال وقفه که به دلیل شیوع کرونا ایجاد شده بود از 23 آبان ماه سال گذشته آغاز شد.
وی افزود: در این اعزامها که با اجرای آزمایشی طرح نوین عتبات هم همراه بود و در ایام نوروز به اوج خود رسید، مجموعاً 55 هزار و 697 نفر از طریق هوایی به عراق برای زیارت اعتاب مقدسه مشرف شدند که 14 هزار و 664 نفر از این زائران در بازه زمانی 24 اسفند ماه 1400 لغایت 8 فروردین 1401 در قالب عتبات نوروزی اعزام شدند.
معاون امور عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: علیرغم آمادگی سازمان برای اعزامهای زمینی همچنین استقبال متقاضیان در این رابطه و صحبتهای شفاهی دستاندرکاران کشور میزبان مبنی بر بازگشایی مرزهای زمینی برای تشرف به عتبات، این مهم تاکنون صورت نگرفت و زائران اعزام شده در ماههای اخیر همگی به صورت هوایی به عراق عزیمت کردهاند.
وی درباره اعزامهای عتبات عالیات در ماه مبارک رمضان نیز گفت: با پایان گرفتن اعزام عتبات نوروزی، ثبتنام و اعزام متقاضیان تشرف به عتبات عالیات در ماه مبارک رمضان از روز نهم فروردین ماه امسال آغاز شده و اعزامها در حال انجام است.
حجتالاسلام والمسلمین رحمانی اظهار کرد: در این دوره نیز بستههای مختلف شامل 7 شب، 8 شب، 9 شب، 12 شب و 21 شب تدارک دیده شده و افراد بنابر شرایط و سلیقه خود میتوانند از آن بهرهمند شوند.
به گفته وی، تاکنون حدود یک هزار و 500 نفر در عتبات ماه رمضان نامنویسی کردهاند و ثبتنام همچنان در سایت http://atabat.haj.ir ادامه دارد و متقاضیان میتوانند از آن استفاده کنند.
معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت درباره اجرای آزمایشی طرح نوین عتبات عالیات نیز بیان کرد: آسیبشناسی و رفع نقاط ضعف و توجه به نقاط قوت مدنظر قرار دارد چراکه رضایتمندی زائران عزیز سرلوحه کار ما قرار دارد.
وی درباره اعزامهای زائران کشورمان به سوریه نیز اظهار کرد: اعزام زائران کشورمان به سوریه از اواسط دی ماه 1400 با ظرفیت محدود آغاز شد و اوج اعزامها در اسفند ماه و ایام نوروز انجام گرفت که در حدود 2 هزار و 800 نفر به زیارت حرم مطهر حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) مشرف شدند؛ بستههای این سفر نیز 3 شب، 4 شب، 5 شب و 7 شب است.
انتهای پیام/