رصد و پایش محتواهای شناسنامه‌دار در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ صبح امروز نشست خبری روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی درباره رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در ابتدای نشست معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امروز نخستین نشست گام دوم انقلاب رقم خورد. 31 اردیبهشت 1361 سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی است و در 32 اردبیهشت 1401 چهلمین سالگی دانشگاه آزاد اسلامی را جشن می‌گیریم و امیدواریم این دانشگاه بتواند تأثیرگذاری بهتری در آموزش عالی داشته باشد.

فیروزآبادی گفت: در گام دوم انقلاب و چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه در هفته اول خرداد به مدت 7 روز برنامه‌های متنوع برگزار می‌شود. دانشگاه آزاد اسلامی یکی از ثروتمندترین دانشگاه‌ها در  کشورهای منطقه در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی است. در برنامه گام دوم 9 ناحیه‌بندی انجام شده و شرکت‌های خلاق عرضه و ایده‌های نوآوری همچون صندوق‌های نوآوری برای توسعه کسب وکارهای نوپا ایجاد شده است.

وی تأکید کرد: نخستین هدف در رویداد ملی گام دوم نظام‌مندکردن شرکت‌ها و نمایان شدن شیوه ارتباطی آنها با دانشگاه‌ها است و این اقدام هویت‌دهی است. 554 رویداد چالش و به عبارت دیگر هر استان 20 تیم تشکیل داده تا بتواند تیم‌های برتر را به رویداد معرفی کند.

در این نشست معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری خبرآنی مبنی بر اینکه برنامه دانشگاه آزاد برای بعد از رویداد ملی گام دوم و نظارت و برنامه‌ریزی بر روی گروه‌ها و برنامه‌های آنها گفت: این مسئله بسیار مهمی است چراکه ما یک برنامه سالانه دانشگاه آزاد در گام دوم انقلاب را تعریف کردیم مثل مسابقات فوتبال ملی که سالانه برگزار می‌شود و تا قبل از رسیدن به این مسابقات تلاش‌ها و فعالیت‌های زیادی انجام می‌شود تا به مسابقات برسند.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: بعد از مسابقات، برنامه‌ریزی‌هایی برای اصلاح و بهبود برای رویداد سال آینده صورت می‌گیرد، بنابراین این برنامه سالانه برگزار شده و تکرار می‌شود و این خود انگیزه‌ای برای ایجاد جریان در خود دانشگاه است. این گروه‌ها و هسته‌های فناور از طرفی در برنامه‌های رویدادی، محتواهایی ارائه می‌کنند اما بعد از آن معلوم نمی‌شود که آنها چه کسانی بودند و چه کرده‌اند و می‌کنند! هر مجموعه‌ای در رویداد گام دوم باید با شناسنامه حضور داشته باشد که این شناسنامه ممکن است 10 تا 15 صفحه باشد که نشان‌دهنده مسئول رویداد، اعضای آن، هدف گروه، نیازمندی‌های آنها، بازار شرکت یا گروه،‌ نحوه رابطه و تعامل آنها با دانشگاه آزاد و .... است.

وی گفت: بعد از برنامه و رویداد گام دوم، ادارات کل مرتبط با هر حوزه‌ای، پیشرفت و نحوه حمایت از این گروه‌ها را پایش خواهند کرد یعنی هر محتوای شناسنامه‌داری که در برنامه حضور پیدا کرده است بعد از آن توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد از روسای استان‌ها و مسئولین واحدها مطالبه‌گری خواهد کرد، به عنوان مثال وضعیت تفاهم‌نامه با یک استارتاپی که در این رویداد شرکت کرده به کجا رسیده است.

معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد تصریح کرد:‌ برنامه رصد و پیگیری وضعیت رشد این محتواها یک برنامه جدی است که در دستور کار قرار دارد. یکی از پارامترهای اصلی ارزیابی مدیران حوزه فناوری و دانشگاه، ارزیابی روسای واحدها و روسای استان‌ها نیز همین برنامه است. با دستور مستقیم ریاست عالی دانشگاه، یکی از مهم‌ترین ملاک‌های ارزیابی مدیران دانشگاه آزاد، فعالیت آنها در برنامه و رویداد گام دوم است.

تدوین برنامه 5 ساله دانشگاه آزاد در جهت تربیت و گسترش فضای انقلابی

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.