به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، درخصوص برنامه تعیین شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بر لزوم توسعه زیرساختهای ارتباطات ثابت و ایجاد توازن میان مصرف اینترنت پهن باند سیار و ثابت، توسعه فیبر نوری؛ قرار است تا پایان سال 1404، بیست میلیون پورت فیبر نوری راهاندازی شود و میانگین سرعت اینترنت 80 درصد خانوارها و 100 درصد کسب و کارها به بیش از 25 مگابیت بر ثانیه برسد. این در حالی است که شرکتهای ارائهدهنده اینترنت ثابت در حال حاضر دچار مشکلاتی هستند که موجب شده توسعه ارتباطات ثابت با مشکلاتی همراه شود و تمایل کاربران به استفاده از اینترنت موبایل بیشتر از اینترنت ثابت خانگی باشد.
صادق عباسی شاهکوه در دیدار با خانم دورین بوگدان مارتین، مدیر بخش توسعه مخابرات ITU طرح ملی توسعه دسترسی ثابت مبتنی بر فیبر نوری در ایران را تشریح کرد. خانم بوگدان نیز آمادگی ITU برای ارائه مشاوره به جمهوری اسلامی ایران در حوزه توسعه پهن باند ثابت، تدوین مقررات مربوط، نحوه تشویق به مشارکت بخش خصوصی، اتصال مدارس و تبادل تجربه در زمینه نحوه اجرای توسعه فیبر نوری را اعلام کرد.
همچنین عباسی شاهکوه در دیدار با آقای کندو، دبیرکل APT بر گسترش همکاریهای بین ایران و جامعه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه (APT) تاکید کرد. کندو نیز از نقش فعال جمهوری اسلامی ایران در APT قدردانی کرد. در این دیدار هماهنگیهای لازم برای برگزاری نشست بعدی شورای رگولاتوریهای جنوب آسیا (SATRC) در ایران انجام شد.
چهارمین سمپوزیوم جهانی استانداردسازی (GSS) و مجمع جهانی استانداردسازی مخابرات (WTSA) با حضور نمایندگان 193 کشور عضو اتحادیه بینالمللی ارتباطات (ITU) از 9 تا 18 اسفند (28 فوریه تا 9 مارس) در ژنو برگزار میشود.
این اجلاس بهعنوان مهمترین رویداد بخش استانداردسازی ITU هر چهار سال یکبار با هدف جمعبندی و رسیدگی به تمامی امور مربوط به استانداردسازی در حوزه مخابرات، تعیین جهت، تعیین ساختار و سیاستها، تدوین موضوعات رگولاتوری مربوط به استانداردسازی و نیازهای خاص کشورهای در حال توسعه و تعیین رئیس و نایب رئیس گروههای مطالعاتی برگزار میشود.
چندی پیش «صادق عباسی شاهکوه»، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با تاکید بر توسعه فیبر نوری (FTTx) اعلام کرد:
پیشنویس «اصول حاکم بر تقسیم کار و حمایت از توسعه شبکه دسترسی مبتنی بر فیبر نوری» با مشارکت دارندگان پروانه، فعالان بازار و صاحبنظران حوزه ICT به عنوان یکی از پروژههای اولویتدار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تدوین شده است. در این پیشنویس سیاستهای کلی وزارت ارتباطات، اصول کلی احراز صلاحیت و تعیین دارنده پروانه متعهد، مقررات حمایتی، سیاستهای نرخگذاری، شاخصهای اندازهگیری ترسیم شده است.
انتهای پیام/