به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، حبیب آسوده معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد در نشست خبری خود با اشاره به اینکه کل مردم ایران به عنوان خیر و نیکوکار محسوب میشوند، اظهار کرد: این یعنی فرهنگ خیر و احسان که از ابتدا مردمی بوده، مجموعه امداد در توسعه و گسترش آن موثر بودهاند.
وی تصریح کرد: وظیفه امداد ترویج فرهنگ خیر و انسانی در جامعه است و پیامد آن را در سطح جامعه میتوانیم ببینیم و به آن پرداخته شود. در حال حاضر 9 هزار مرکز نیکوکاری با محوریت مردم مساجد در سطح کشور در حال فعالیت است و در همین ارتباط تعدادی از خیرین در قالب طرحهای تکریم و اکرام به کمیته امداد کمک میکنند.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد گفت: کمیته امداد در حال حاضر در ارتباط با انسجام و همدلی اجتماعی اقدامات خوبی را انجام داده است و کمیته امداد با کمک خیرین تعالی انسانها را مورد توجه قرار داده است و این نهاد نباید با صندوق صدقات شناخته شود. کمیته امداد به عنوان امانتدار نیتهای مردم کمک های مردم و مبالغ آنها را در جهت تعالی نیازمندان هزینه میکند.
وی با اشاره به اینکه امکان پولشویی در مراکز نیکوکاری صفر است، گفت: هر شهرستان ما یک مسئول مرکز نیکوکاری دارد که مسئول نظارت بر مراکز نیکوکاری را برعهده دارد.
انتهای پیام/