به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ حسین قاسمی در هفتاد و سومین جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرحهای ترافیکی در ستاد پلیس راهور با اشاره به آمار واکسیناسیون در کشور اظهار کرد: بر اساس آمار فعلی، 91 درصد جمعیت هدف ما دوز اول و بیش از 85 درصد دوز دوم را تزریق کردهاند.
دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا افزود: ملاک ما در مدیریت هوشمند، پلاک خودرو است و با سرنشینان خودرو کاری نداریم؛ به این ترتیب، پلاک خودرویی که به کد ملی صاحب خودرو است، بررسی میشود، اگر دوربینها احصاء کنند که آن پلاک واکسیناسیون انجام نداده، قرار است به ازای هر 24 ساعت، یک میلیون تومان جریمه برای آن اعمال شود.
وی متذکر شد: حدود 6 تا هشت میلیون نفر واکسینه نشدهاند البته بخش عمدهای از آنها شامل دانشآموزان میشوند و فکر میکنیم حدود یک میلیون و 500 هزار تا دو میلیون پلاک خودرو (صاحب خودرو)، واکسینه نشده باشند و قرار است با تبادل اطلاعات در بستر سامانه، کنترلها صورت گیرد، پلاکهایی که واکسیناسیون آنها تأیید نشود یا انجام نشده باشد، جریمه شوند و مابقی مشکلی برای تردد نخواهند داشت.
قاسمی عنوان کرد: برآورد فنی دوستان ما در سامانه ایران من و دوستان در پلیس راهور این است که یک هفته اتصالات، پیادهسازی و ... به طول میکشد و در صورت انجام این اقدامات، کار آغاز شده و کنترلها در بستر سامانه ایران من با هماهنگی پلیس راهور انجام شود.
به گزارش خبرآنی، اجرای طرح مذکور با ایراد مهمی مواجه است؛ در بسیاری از موارد، ممکن است فرد خودروی خود را در اختیار شخص دیگری اعم از اقوام یا دوستانش قرار داده و آنها با خودروی مذکور تردد میکنند حتی شاید خودرو توسط فرد فروخته شده اما هنوز نقل و انتقال رسمی و صدور کارت خودرو انجام نشده باشد.
در موارد مذکور، اگر راننده واکسینه شده باشد اما صاحب پلاک خودرو واکسن نزده باشد، جریمه به ناحق صورت میگیرد، از طرفی دیگر اگر صاحب پلاک خودرو، واکسیناسیون را به طور کامل انجام داده باشد اما فردی که خودرو را در اختیار قرار دارد، این کار را نکرده و راهی سفر شود، عملاً باز هم مقصود طرح مذکور به منظور بازدارندگی سفر توسط افراد واکسننزده ایجاد نخواهد شد و این نگرانی نیز وجود دارد که این افراد ناقل بوده باشند و به نوعی باعث چرخه ویروس در کشور شوند لذا انتظار میرود که طرح مذکور با تأمل بیشتری مورد بازبینی قرار گیرد.
انتهای پیام/