به گفته موسسه تحقیقات اطلاعات هوافضا زیر نظر آکادمی علوم چین (CAS)، سازمانی که این رادار را طراحی کرده و دادههای رصدی را دریافت کرده است، این رادار اکنون، قادر به گرفتن عکسهای با کیفیت از فضا است.
SAR یک سیستم راداری تصویربرداری مایکروویو است که امواج الکترومغناطیسی را به زمین ساطع کرده و پژواک دریافت میکند که این میتواند در همه حال و هوا و به صورت شبانهروزی، تصاویر مایکروویو با وضوح بالا از سطح زمین بگیرد.
دو ماهواره که برای گردش در مدار خورشید-همزمان (SSO) در حدود 600 کیلومتری سطح زمین طراحی شدهاند، با هم کار خواهند کرد تا گروه L-SAR 01 را تشکیل دهند تا دادههای زمین را در سطوح دقیقتر ارائه داده و نیازهای مختلف را برآورده کنند. آنها میتوانند در موقعیت مورب همان صفحه مداری پرواز کنند تا تغییرات زمین ناشی از فرونشست زمین، رانش زمین و زلزله را ثبت کنند یا در مدارهای تقریباً یکسانی پرواز کنند تا ارتفاع زمین را با دقت بالا پوشش دهند.
آنها با هم تا حد زیادی توانایی واکنش سریع به بلایای طبیعی شدید را افزایش خواهند داد. چین قبلاً به شدت به دادههای SAR ارائه شده توسط سایر کشورها متکی بود اما هماکنون قادر خواهد بود به تنهایی این اطلاعات را به دست آورد. L-SAR 01B نیز تا پایان فوریه راهاندازی میشود.
انتهای پیام/