به گزارش گروه پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی، سید نظام الدین موسوی رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه 9 بهمن) در دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با اعضای ستاد مرکز دهه فجر ضمن گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) و شهدای بزرگ انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی (ره) همواره بر مردم محوری انقلاب تاکید داشته و ما نیز در جشن دهه فجر تلاش می کنیم مراسمات به صورت مردم محور برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه روش مبارزاتی امام (ره) مبتنی بر حضور آگاهانه مردم در صحنه های مختلف و بر مبنای معنویت و دین بود، ادامه داد: فوکو از انقلاب مردم ایران به عنوان انقلاب به نام خدا یاد می کند و می گوید این انقلاب مبتنی بر دین و خدا بوده و برخلاف انقلاب ها و تحولات کمونیستی و سکولار ، خدا را در رأس حرکت قرار داده است.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس با تاکید بر اینکه امام خمینی (ره) معتقد بودند اگر توده های مردم در صحنه حضور آگاهانه داشته باشند، بهترین و کم هزینه ترین راه پیروزی نهضت است، عنوان کرد: امام راحل مدل حضور آگاهانه مردم را پیش گرفت و در این زمینه حوصله و صبر داشت و در 15 سال با آگاهی بخشی به مردم از طریق کانال های مختلف با استفاده از مبارزان و انقلابیون آگاهی معرفتی و دینی در بین مردم را ایجاد کرد، برخی تحلیل گران ریشه انقلابات مبتنی بر حضور گسترده مردم را انقلاب اسلامی می دانند.
موسوی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) هر کجا احساس می کرد انقلاب در خطر است و باید پویایی آن را حفظ کرد، بر به صحنه آمدن مردم تاکید داشت، اما برخی جریانات به این موضوع اعتقادی نداشتند، افزود: ایشان حتی روش مبارزه و روش اداره جامعه را مبتنی بر مردم می دانست، نهادهای مردمی که امام شکل داد، همانند شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مبتنی بر نوع نگاه وی بود و بعد از امام، مقام معظم رهبری آن را ادامه داد و در رفع فتنه هایی که شاهد آنها بودیم، بر حضور مردم تکیه داشتند.رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه برگزاری دهه فجر جز با حضور گسترده مردم مقدور نیست، افزود: برای به حرکت درآوردن مردم در صحنه های مختلف، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان دستگاهی فراقوه ای تشکیل و ایفای نقش کرده و در مواقع حساس توانسته است بستر را برای بسیج عمومی فراهم کند.
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه به منظور برگزاری دهه فجر سال جاری کمیته های 26 گانه ای به صورت موضوعی و قشری تشکیل شده است، تصریح کرد: ریاست هر کدام از کمیته های تشکیل شده برعهده یکی از فعالان آن قشر و موضوع است و از همه اقشار و اجزا برای تولید محتوا دعوت به عمل آمده است تا هر قشری ایفای نقش کند.
وی با تاکید بر اینکه هیات اندیشه ورزی تشکیل شده است، عنوان کرد: جریان های مختلف تمام تلاش خود را به کار گرفته اند و در فضای مجازی به دنبال ایجاد دوقطبی یأس و امید هستند و مردم را به سمت یأُس پیش می برند، تلاش کردیم با تکیه بر دو عنصر امید و وحدت، شرایط را برای حضور حداکثری مردم چه به صورت فیزیکی و چه به صورت مجازی در مراسمات دهه فجر فراهم کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه تلاش می کنیم تا همه تیپ ها با تنوع کامل در صحنه و جشن ها حاضر شوند و بر حضور دو قشر ویژه زنان و جوانان تاکید داریم، ادامه داد: آیین نامه اجرایی تدوین و به همه استان ها ارسال شده و کمیته های استانی فعالیت خود را آغاز کرده اند. در تمامی وزارتخانه ها و سازمان ها نیز ستاد دهه فجر تشکیل شده است.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تلاش کرده ایم تا شاهد جهاد تبیین در قالب نهضت سخنرانی ها باشیم و و در سخنرانیهای روز 22 بهمن به شبهات تاریخی و روزپاسخ داده شود، عنوان کرد: با شورای معاونین صداوسیما نشستی برگزار و مقرر شد رسانه ملی به عنوان محور تبیین پای کار بیاید و اقدامات خوبی برنامه ریزی شده است. با فعالان فضای مجازی نیز هماهنگی هایی داشته ایم.
رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه در صورت فراهم بودن شرایط، راهپیمایی روز 22 بهمن را برگزار می کنیم تا روحیه امید را در بین جریان انقلابی جاری کنیم، عنوان کرد: اگر شرایط کرونایی به سمتی حرکت کند که امکان برگزاری راهپیمایی را نداشته باشیم، در بستر فضای مجازی با مدل ها و ابتکارات دیگری، اقدامات خود را پیش می بریم.
انتهای پیام/