مقدم‌فر: مشارکت در جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) نوعی جهاد تبیین است

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ "حمیدرضا مقدم‌فر" عضو و نماینده هیئت داوری در دومین جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) در نشست خبری این جشنواره گفت: حرم مطهر امام رضا (ع) و آستان قدس رضوی، کانون و یکی از بزرگترین مراکز معنویت و نشر معارف اسلامی و تشیع است و اهمیت این جشنواره نیز در این موضوع نهفته است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: امروز این حرم، صرفاً یک زیارتگاه نیست بلکه محیطی برای تولید و انتشار معارف اسلامی و پناهگاه معنوی مردم است.

مشاور فرمانده کل سپاه گفت: واقعیت این جشنواره همان عرصه جهاد تبیین است که مقام معظم رهبری مکرراً روی آن تاکید داشته‌اند. دوستان رسانه‌ای با حضور فعال خود در این جشنواره در قالب‌ها و فرم‌های مختلفی که مشارکت می‌کنند، در واقع یک حضور جهادی دارند که همان جهاد و نهضت تبیین معارف دین، معارف قرآنی و معارف تشیع است.

وی ادامه داد: امروز دشمنان اسلام،‌ قرآن و اهل بیت با تمام ابزارهای رسانه‌ای با جنگ روانی، جنگ شناختی و جنگ ادراکی تلاش می‌کنند افکار عمومی و مردم را از معارف قرآن و اهل بیت دور کنند. بنابراین حضور ما در این جشنواره در مقابل دشمنی که قرار است مردم را از این عرصه دور کند، یک حضور جهادی است. تلاش عزیزان رسانه‌ای، یک جهاد رسانه‌ای برای تبیین معارف دینی و مقابله با فتنه‌های دشمنان است.

مقدم‌فر گفت: جا دارد در اینجا از شهید حاج قاسم سلیمانی یاد کنیم که افتخارش این بود که خادم امام رضا (ع) است اما دو صفت و ویژگی در این خادم امام رضا (ع) وجود داشت؛ نکته اول این است که ایشان هم در عرصه جهاد سخت و دفاع از حرم در عالی‌ترین مرتبه قرار داشته و سیدالشهدای عرصه دفاع از حرم اهل بیت (ع) بود و نکته دوم اینکه در عرصه جهاد تبیین هم، حاج قاسم جهادگری موفق و پیروز بود. سخنرانی‌های شهید سلیمانی و وصیتنامه کم‌نظیر ایشان یکی از روشنگری‌ها و تبیین‌های موثر در افکار عمومی بود. اگر به سخنان چند سال آخر عمر با برکت ایشان دقت کنیم نشان‌دهنده این است که در جهاد تبیین یک عرصه طولانی را طی کرده است و وصیتنامه کم‌‌نظیر ایشان خود یک تبیین زیبا و دلنشین از معارف اهل بیت و معارف انقلابی است.

این استاد دانشگاه گفت: در دومین جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) دقت شود که شرکت در این جشنواره مثل سایر جشنواره‌ها نیست. جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) صرفاً یک مسابقه و رقابت نیست و در واقع تولید و انتشار در این جشنواره به نوعی خادمی امام رضا (ع) است.

وی تاکید کرد:‌ همه باید تلاش کنند که آثار ارائه شده در این جشنواره حتماً هنرمندانه، مبتکرانه و فاخر باشد.

بخش ویژه «پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها» به جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع)  اضافه شد
نصرالهی: جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) طلوعی مبارک در افق رسانه دینی است
زمینه حضور آثار بین‌المللی در جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) فراهم می‌شود
جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) استمراری نورانی و متعالی خواهد داشت
9000 اثر در نخستین جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) داوری شد

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.