تعویق دادگاه رسیدگی به پرونده کودتای ۱۹۸۹ در سودان

منابع خبری از تعویق دادگاه محاکمه متهمان پرونده "کودتای ۱۹۸۹"  سودان به مدت دو هفته خبر دادند.

به گزارش خبرآنی، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، دادگاه سودان روز سه‌شنبه اعلام کرد که پرونده متهمان کودتای ۱۹۸۹ سودان به مدت دو هفته به تعویق افتاد.

عمر البشیر، رئیس جمهوری مخلوع سودان که به واسطه این کودتا به قدرت رسید، به همراه ۲۷ تن دیگر، از متهمان این پرونده هستند.

منابع خبری دلیل تعویق دادگاه را، عدم حضور "الرشید طیب" عضو این دادگاه، به خاطر نامساعد بودن وضعیت سلامت وی اعلام کردند.

این منابع گزارش دادند که دادگاه جلسات خود را در مورد پرونده کودتای ۱۹۸۹ سودان، در ۲۵ ژانویه سال جاری میلادی از سر می گیرد.

در ۲۱ ژوئیه ۲۰۲۰، اولین جلسات محاکمه عمر البشیر، رئیس جمهور مخلوع، همراه با سایرین برگزار شد. 

این افراد با اتهاماتی از جمله برنامه ریزی برای "کودتا" و "تضعیف نظم قانون اساسی" روبه‌روهستند گرچه آن‌ها تمامی این اتهامات را رد می‌کنند.

در ماه مه ۲۰۱۹، وکلای سودانی یک دادخواست حقوقی به دادستان عمومی خارطوم علیه البشیر و دستیارانش با مضمون همین اتهامات ارائه کردند که باعث شد در همان ماه، دادستانی عمومی سودان، تحقیقاتی را در این رابطه آغاز کرد.

علاوه بر البشیر، متهمان شامل رهبران حزب کنگره مردمی (مؤسس، "حسن الترابی")، "علی الحاج"، "ابراهیم السنوسی" و "عمرعبدالمعروف" و همچنین رهبران رژیم سابق، از جمله "علی عثمان"، "نافع علی نافع"، "عوض الجز" و "احمد محمد علی الفششویه" هستند.
 

در ۳۰ ژوئن ۱۹۸۹، البشیر یک کودتای نظامی علیه دولت "الصادق المهدی"، نخست وزیروقت، انجام داد و به عنوان رئیس شورای رهبری که با نام "انقلاب نجات ملی" شناخته می‌شد، برگزیده شد. وی در همان سال پست ریاست جمهوری سودان را به عهده گرفت.

البشیر پس سه دهه قبضه قدرت، نهایتا تحت فشار اعتراضات مردمی به اوضاع وخیم اقتصادی، در ۱۱ آوریل ۲۰۱۹ از قدرت کناره‌گیری کرد.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.