به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفظ نباتات کشور، سرپرست این سازمان ، بر روانسازی صادرات محصولات کشاورزی تاکید کرد و گفت: شرایط صادرات و قرنطینه کشورها تغییر کرده است و از حالت محصولمحور به حالت بسترمحور تغییر یافته است یعنی محصولات باید شناسهدار شوند.
شاهپور علائیمقدم با تاکید بر اینکه پیش نیاز گواهی بهداشت گیاهی، گواهی آنالیز است، تصریح کرد: با راهاندازی سامانه سماک هماهنگی بیش از پیش بین دستگاهها برای روانسازی صادرات محصولات کشاورزی مهیا میشود.
وی امنیت غذایی را مقدمه امنیت دفاعی عنوان کرد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی سوپاپ امنیت کشور است و تاثیر مستقیم بر اقتصاد، معیشت و امنیت غذایی بسیار استراتژیک است.
علائیمقدم با بیان اینکه سازمان حفظ نباتات به عنوان اورژانس و طبیب بخش کشاورزی است، افزود: این سازمان زیربنای بخش کشاورزی است و امنیت غذایی بالا در گرو نقش حیاتی این سازمان است.
سرپرست سازمان حفظ نباتات با اشاره به اینکه در شرایط تحریم ظالمانه در حال صادرات محصولات کشاورزی و ارزآوری برای کشور هستیم، گفت: اخلال در گلوگاه بخش کشاورزی سبب برهم زدن آرامش روانی جامعه میشود و مدیران حفظ نباتات سراسر کشور باید عملکرد حوزههای حفظ نباتات در سراسر کشور را صادقانه مطرح و برای مردم روشنگری کنند.
به گفته وی، مدتی است که جلسات شورای مهمی به نام شورای حفظ نباتات برگزار نمیشود، که در این راستا، باید شورای حفظ نباتات کشور احیا شود و در آن جلسات به موضوعات مرتبط رسیدگی و تصمیمگیری انجام شود.
سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور با اعلام اینکه در بحث اصلاح قانون پیشنهاد شده که نام سازمان تغییر یابد، افزود: نام سازمان باید به گونهای انتخاب شود که نشان دهنده شرح وظایف سازمان باشد و در این خصوص پیشنهاداتی ارایه شده است.
وی اضافه کرد: با دستور وزیر جهاد کشاورزی، معاونت سلامت و امنیت غذایی نیز در سازمان حفظ نباتات کشور تشکیل خواهد شد.
انتهای پیام/