علیرضا نادعلی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی با اشاره به وضعیت نابهسامان محله هرندی در منطقه 12 شهر تهران اظهار کرد: تعداد زیادی از اعضای شورای شهر از محله هرندی بازدید داشتهاند؛ این محله از جمله نمونههای ناموفقی است که دستگاههای مختلف بخشی از کار را انجام دادهاند اما به دلیل نداشتن استمرار و هماهنگی، رها شده است و مردم با انبوهی از آسیبهای اجتماعی تنها ماندهاند.
وی ادامه داد: در مواردی مانند مشکلات محله هرندی، NGOها اقداماتی انجام میدهند اما ممکن است مکمل یکدیگر نباشند چرا که حاکمیت نظارتی بر کار آنها ندارد بنابراین گاهی اقداماتی انجام می شود اما در حل مسائل کلی تأثیری ندارد.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران تصریح کرد: گاهی همجهت بودن گروههای داوطلب مردمی در مواردی مانند وقوع زلزله آنقدر زیاد است که کار یکدیگر را خنثی میکنند! این وضعیت در مباحث اجتماعی بسیار ظریفتر و عمیقتر رخ میدهد.
وی افزود: حاکمیت نباید خودش را کافی بداند و برای حل مسئله از ظرفیتهای مردمی دعوت کند، در ادامه نیز روی کار آنها نظارت کند و هماهنگیهای لازم را انجام دهد تا تکههای مختلف پازل کنار هم چیده و تکمیل شود.
سخنگوی شورای شهر تهران گفت: مقدم بر همه این موضوعات، عزم و اراده و خواستن حل مشکل است که درباره آسیبهای اجتماعی انگیزه، همت و خواست آن وجود دارد؛ زاکانی نیز در برنامههای اولیه خود آن را مطرح کرد؛ یکی از دلایل شورای شهر برای انتخاب زاکانی به عنوان شهردار تهران نیز در اولویت بودن موضوعات فرهنگی و اجتماعی بود زیرا برخی از کاندیداها ورود به این مسائل را جزو وظایف شهرداری قلمداد نمیکردند.
نادعلی اظهار کرد: فکر میکنم زمانبندی اعلام کردن برای حل آسیبهای اجتماعی به ویژه در محله هرندی، درست نیست زیرا کار راحتی نیست اما به اعتقاد من با همتی که به این موضوع تعلق گرفته، با صبوری و راه حلهای بهتر میتوان اقدامات مناسبی انجام داد.
انتهای پیام/