به گزارش گروه پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی، عبدالجلال ایری سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در تشریح بازدید میدانی تعدادی از اعضای کمیسیون متبوعش از پروژه های عمرانی استان سیستان و بلوچستان گفت: این سفر به دعوت اقای حسین زهی نائب رییس کمیسیون عمران و نماینده مردم شهرستانهای خاش، میرجاوه و تفتان انجام شد که محمدرضا رضائی کوچی رییس کمیسیون عمران مجلس و برخی اعضای این کمیسیون شامل سرگزی نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز و هامون، آذری نماینده مردم قوچان و فاروج و کوهساری نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس نیز حضور داشتند.
وی در تشریح هدف بازدید میدانی برخی از اعضای کمیسیون عمران مجلس از استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: این سفر با هدف بازدید از پروژه های عمرانی استان سیستان و بلوچستان و نظارت بر نحوه اجرای پروژه ها و همچنین بررسی موانع و مشکلات موجود انجام شد.
سخنگوی کمیسیون عمران در تشریح جزئیات بازدید میدانی نمایندگان از این استان، اظهار کرد:در طول این سفر ضمن بازدید از محله برفی شهرستان میرجاوه، از پایانه مرزی میرجاوه نیز بازدید کرده و در جریان وضعیت تردد کامیونهای ترانزیتی و تبادل کالا با کشور همسایه و مشکلات این پایانه مرزی قرار گرفتیم.
ایری ادامه داد:پایانه مرزی میرجاوه از اهمیت بسزایی در توسعه اقتصاد منطقه و حمل و نقل بین المللی و افزایش مبادلات با کشور پاکستان برخوردار بوده و با توجه به اینکه ترانزیت کالا یکی از اصول اقتصاد مقاومتی است باید برای توسعه و روان سازی صادرات و واردات کالا در پایانه مرزی تلاش جدی صورت بگیرد. لذا تمامی مشکلات اعم از کندی تردد کامیونهای ترانزیتی، تکمیل پایانه مرزی و کمبودهای اعتباری و ... را احصا کردیم تا برای بهبود این وضعیت تصمیمهای مناسبی اتخاذ شود.
وی در تشریح بخش دیگری از سفر اعضای کمیسیون عمران به استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در ادامه از پروژه احداث جاده های مواصلاتی و تعریض برخی از معابر و جادههای پرتردد و ایستگاه راه آهن خاش نیز بازدید صورت گرفت. از طرفی با توجه به اینکه یکی از مشکلات مردم استان به ویژه در مناطقی مانند زاهدان، تفتان، خاش و میرجاوه، کمبود آب شرب و سالم بود و این معضل تقریبا در تمامی شهرستانهای این استان به چشم میخورد و منابعی آبی که هم اکنون از آن استفاده میکنند تا چند سال آینده نیز به اتمام خواهد رسید، لذا باید هرچه سریع تر نسبت به تامین آب شرب دائم برای این مناطق اقدامات لازم صورت بگیرد. احداث چاههای آب یکی از راه هایی است که در برخی از مناطق استان به صورت کوتاه مدت میتواند پاسخگوی نیاز مردم باشد اما در بلند مدت باید فکر عاجلی برای این مهم صورت بگیرد.
نماینده مردم بندر گز و کردکوی تاکید کرد: پروژه شیرین سازی و انتقال آب دریای عمان به شهرهای استان سیستان و بلوچستان درحال بررسی در جلسه علنی مجلس بوده که با نهایی شدن آن میتواند مشکلات کمبود آب را در این منطقه رفع نماید. این پروژه یک راهکار بلند مدت برای تامین دائمی آب شرب مردم استان پهناور جنوب شرقی کشور خواهد بود.
ایری عنوان کرد: با توجه به گزارشی که مسئولان استانی ارائه کردند، برای احداث واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن، زمین برای احداث 24 هزار واحد مسکونی جانمایی شده تا در طول دو سال در استان سیستان و بلوچستان ساخته شود. از طرفی آمادگی لازم برای آغاز عملیات احداث 10 هزار واحد مسکونی نیز وجود داشته که امیدواریم هر چه سریع تر آغاز و در موعد مقرر به بهره برداری برسد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: مشکلات تمامی پروژه های عمرانی بازدید شده در استان سیستان و بلوچستان احصا شد و در جلسه جمعبندی با حضور مسئولان مربوطه برای رفع آنها تصمیم گیری خواهد شد.
انتهایپیام/