گفت‌وگوی لاوروف و بربوک درباره اوکراین

وزرای خارجه روسیه و آلمان در تماسی تلفنی درخصوص ناتو و بحران اوکراین به گفت‌وگو پرداختند.

به گزارش خبرآنی، به نقل از رویترز، وزارت خارجه آلمان روز سه‌شنبه اعلام کرد آنالنا بربوک، وزیر خارجه جدید آلمان با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه درخصوص بحران اوکراین به گفت‌وگو پرداخته و تاکید کرده که نباید تمامیت ارضی اوکراین نقض شود.

وزارت خارجه آلمان عنوان کرد که در این تماس، برلین خواهان گفت‌وگوهای "صادقانه و بی‌پرده" با مسکو شده است.

این وزارت‌خانه همچنین خواستار حصول پیشرفت در گفت‌وگوهای نرماندی درخصوص بحران اوکراین شد.

آلمان اعلام کرد که مسئله سفر بدون ویزای روس‌های جوان در طی این تماس مورد گفت‌وگو قرار گرفته شده است.

وزارت خارجه روسیه نیز اعلام کرده است که لاوروف در تماس با همتای آلمانی خود بر لزوم فراهم کردن ضمانت‌های امنیتی برای روسیه مبنی بر عدم بسط ناتو به شرق تاکید کرده است.

اوکراین در آوریل سال ۲۰۱۴ میلادی کمپین نظامی را علیه جدایی طلبان جنوب شرق اوکراین آغاز کرد که روی کار آمدن دولت مرکزی کی‌یف را به دنبال یک کودتای تحت حمایت آمریکا قبول نداشتند. سازمان ملل برآورد می‌کند که در درگیری‌های اوکراین بیش از ۹۰۰۰ تن کشته شده‌اند.

اطلاعات ارتش اوکراین مدعی است که مسکو برای حمله در اوایل ۲۰۲۲ آماده می‌شود. مقامات آمریکا، ناتو و اوکراین گفته‌اند که نیروهای روسیه در مقابل مرز اوکراین تجمع کرده‌اند. روسیه نیز ضمن رد این ادعا، آن را پروپاگاندای "ستیزه‌جویانه" آمریکا خوانده است.

کاخ کرملین ساعاتی پیش همچنین اعلام کرده بود که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در تماسی تلفنی با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه خواستار گفت‌وگوهای فوری با کشورهای غربی برای جلوگیری از بسط بیش از پیش ناتو به سوی شرق شده است.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.