به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از رویترز، با استفاده از این خدمات کاربران میتوانند لپ تاپهای خود را با استفاده از تراشههای اینتل که بر روی دیگر دستگاهها نصب شده اند و نیز تراشههای ساخت دیگر شرکتها فعال کرده و تفاوت این تراشهها با تراشه اصلی نصب شده بر روی دستگاه را با هم مقایسه کنند.
متاورس یک جهان مجازی گسترده است که از طریق اینترنت در دسترس بوده و انواع وسایل با قابلیتهای متنوع مانند هدست های واقعیت مجازی از طریق آن در دسترس خواهند بود.
پیش از این برخی شرکتهای سازنده انواع تراشه و سخت افزار مانند ان ویدیا از تولید تراشهها و نرم افزارهای اختصاصی برای کمک به شکلگیری متاورس خبر داده بودند و شرکتهایی مانند کوالکوم نیز تراشههایی برای استفاده در هدست های واقعیت مجازی تولید کرده و در متاورس سرمایه گذاری کرده بودند.
راجا کدوری، رئیس سیستمهای محاسباتی شتابدهی و گروه گرافیکی اینتل، در این مورد گفت: اولین تلاش فناورانه این شرکت در متاورس عرضه نرمافزاری خواهد بود که به دستگاههای الکترونیکی کمک میکند از قدرت محاسباتی موجود و استفاده نشده دیگر سخت افزارها استفاده کنند.
به عنوان مثال، اگر یک کاربر بازیهای ویدئویی در حال اجرای بازی با گرافیک سنگین بر روی لپ تاپ خود باشد و سیستم وی با مشکل مواجه شود، میتواند از تراشه یک لپ تاپ دیگر که ظرفیت خالی دارد، برای حل مشکل خود کمک بگیرد. نرم افزار اینتل برای متاورس میتواند این ظرفیت خالی را شناسایی کرده و اجرای روان بازی ویدئویی مذکور را ممکن کند. سازگاری با تراشههای تولیدی شرکتهای رقیب اینتل مزیت مهم این نرم افزار است.