به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ علیرضا زاکانی در حاشیه مراسم افتتاح «فاز نهایی پروژه تقاطع غیر همسطح سهراه باقرشهر و بهرهبرداری از پل اتصال بزرگراه امام رضا(ع) به بزرگراه شهید نجفی رستگار» در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پروژه اصلاح تقاطعهای بزرگراهی شهر تهران در دستور کار قرار گرفته است. حدود 98 تقاطع باید اصلاح شوند که هزینه آن با تملکات حدود 10 هزار میلیارد تومان میشود. 13 دستگاه تقاطع در برنامه 6 ماهه نخست قرار گرفته است.
شهردار تهران افزود: امید است که حداکثر ظرف مدت سه سال، 737 کیلومتر مسیر ترافیکی برای شهروندان کاهش داده شود. زمانی که صحبت از نزدیکی و کاهش 700 کیلومتر مسیر میشود، موضوعاتی نظیر آسایش شهروندان، کاهش ترافیک، هوای پاک و صرفهجویی در مصرف سوخت و ... به میان میآید و تمامی موارد مذکور بر شهر تأثیر خواهد گذاشت. تمامی نقاط گلوگاهی بزرگراهها و معابر طی دو ماه گذشته بررسی و تعیین شده است.
زاکانی درباره تخلف مجتمع تجاری علاءالدین، اضافه کرد: این موضوع میراثی است که از گذشته وجود دارد. ناظر به اتفاقی که رخ داده بود، قاعده جدیدی دنبال میشد تا بتوانند ساخت و ساز جدید دیگری هم داشته باشند. این موضوع مبتنی بر یک تخلف بود که بنده با کسانی که مقدمه آن را فراهم کرده بودند، برخورد کردم و به تخلفات اداری معرفی شدند. این تخلف در گذشته در درون شهرداری شکل گرفته بود و مقدمه آن صدور حکم دستگاه قضایی به ساخت و ساز جدید بود. صاحبان این مجتمع باید نسبت به ایمنسازی و استحکام اقدام کنند. گامهایی در این مسیر برداشته شده که باید در ادامه اقدامات بهتر و بهینهتر باشد.
وی درباره تخفیف عوارض نوسازی، توضیح داد: شورای اسلامی شهر تهران از سه روز گذشته تخفیف ویژهای برای عوارض نوسازی شهروندان قائل شده است. این موضوع تا یک ماه آینده ادامه خواهد داشت و دو ماه هم دراختیار شهرداری قرار گرفته تا بتواند آن را تمدید کند. بنده این دو ماه را تمدید نخواهم کرد و متقاضیان از 25 درصد تخفیف استفاده کنند چرا که اعتقادی به این جنس اقدامات نداریم. این فرصت بسیار خوبی است تا متقاضیان عوارض نوسازی خود را با 25 درصد تخفیف تا یک ماه آینده پرداخت کنند. سال آینده این موضوع در بودجه 1401 حذف خواهد شد. این فرصت تکرار شدنی نیست و متقاضیان فرصت را ارزشمند بشمارند.
شهردار تهران درباره کمتوجهی بودجه 1401 کل کشور به شهرداریها، اضافه کرد: در بودجه 1401 به واسطه اینکه عوارض مالیات بر ارزش افزوده از 3 درصد به 4 درصد تغییر کرد، آوردهای برای شهرداریها در برداشت. از طرفی هم دولت تأکید کرد که از طریق تسهیلات مختلف بتواند جبران مافاتی داشته باشد بنابراین در بودجه چارچوبهایی ناظر به فاینانس و ... گذاشته شد. بودجه ارائه شده اولیه در دولت یک شکل داشت و بودجه بعدی پس از تغییرات اعمال شده، شکل دیگری به خود گرفته است.
انتهای پیام/