به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه؛ حجتالاسلام محسنیاژهای در آستانه میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار با حضور در بیمارستانهای دادگستری و عدل در تهران، از زحمات و خدمات شبانهروزی کادر درمان و پرستاری این دو بیمارستان و تلاشهای مجاهدانه آنها برای ارتقاء نظام سلامت کشور و درمان بیماران قدردانی کرد.
رئیس دستگاه قضا در جریان این بازدیدها ضمن شنیدن مسائل و مشکلات مطرح شده از جانب کادر درمان این دو بیمارستان قوه قضائیه، بر ضرورت رفع این مسائل در سریعترین زمان ممکن جهت بهبود خدمترسانی درمانی به بیماران تأکید کرد.
رئیس عدلیه همچنین به صورت چهره به چهره با تعدادی از بیماران و همراهان آنها و تعدادی از مراجعین به بیمارستانهای دادگستری و عدل گفتوگو کرد و در جریان مشکلات آنها قرار گرفت.
محسنیاژهای در جریان بازدید از این دو بیمارستان، ضمن تجلیل از اقدامات جهادی کادر درمان که بیادعا، خالصانه و بیوقفه در ادوار مختلف بهویژه در مقطع حساس شیوع کرونا از جان مردم در برابر بیماریها صیانت کردهاند، یاد و خاطره «شهدای عرصه سلامت» را گرامی داشت.
رئیس قوه قضائیه تلاشهای کادر درمان در مبارزه با ویروس کرونا را مجاهدت برای دفاع از سلامت مردم خواند.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه ما نمیتوانیم به معنی واقعی کلمه قدردان زحمات مدافعان سلامت باشیم و پاداشدهنده اصلی به این عزیزان، خداوند متعال است، عنوان کرد: تقدیر و تشکر زبانی از مدافعان سلامت کافی نیست و همه دستگاهها به ویژه دستگاه قضا باید تلاش کنند تا کادر درمان بدون مشکل و دغدغه کار خود را انجام دهند.
محسنیاژهای با بیان اینکه پرستاران و کادر درمان پیوسته در معرض رحمت الهی هستند چرا که مشمول دعای خیر بیماران و بستگان آنها هستند گفت: طبق آموزههای دینی دعای دیگران در حق انسان، مستجاب است و کادر درمان با توجه به خدماتی که به بیماران دردمند ارائه میدهد در طول سالهای خدمت خود همواره در معرض دعای خیر بیماران و خانوادههای آنها هستند.
رئیس عدلیه افزود: زمانی کار یک پرستادر و نیروی کادر درمان پربرکت میشود که آلام بیماری که خودش قادر به برطرف کردن مشکلش نیست را تسکین میدهد؛ از همین رو خدمت به بیمارانی که در وضعیت اضطرار و نیاز هستند اقدامی بسیار ارزشمند است که دارای اجر اخروی و دنیوی است.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه برخی مشاغل در ذات خود دارای خصوصیاتی هستند که فینفسه ارزشمند است، گفت: مشاغلی نظیر قضاوت و طبابت در زمره کارهایی هستند که فینفسه ارزشمند محسوب میشوند؛ با این تفاوت که در امر قضاوت خیلی از مواقع یکی از طرفین دعوی به واسطه حکمی که علیه او صادر شده ناراضی است اما این قضیه در امر طبابت صدق نمیکند و همواره بیماران و خانوادههای آنها به صورت قلبی، زبانی و عملی قدردان کادر درمان هستند.
انتهای پیام/