به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ حسینعلی شهریاری امروز در همایش رهاورد ملی خدمت در مرکز همایشهای رازی اظهار داشت: ما در مجلس شورای اسلامی بر حسب وظیفه نظارتی خود، با دولت قبلی خیلی درگیر بودیم؛ مخصوصاً با رئیس جمهور دولت قبلی به طور جدی درگیر بودیم و دائم مکاتبه میکردیم و گرفتاریها را میگفتیم.
وی افزود: مشکل جدی که در ستاد ملی کرونا در آن زمان وجود داشت این بود که رئیسِ جلسه بدون نظر کارشناسان هرچه میخواست را تصویب میکرد و توجهی به تذکرات نمیکرد. مرگ و میرهای پیک پنجم کرونا که نزدیک 700 نفر بود به دلیل سوء مدیریت شخص رئیس جمهور (روحانی) بود که ما دو بار از ایشان به قوه قضائیه شکایت کردیم که امیدواریم قوه قضائیه به این شکایت رسیدگی کند.
وی خاطرنشان کرد: تنها شخصیتی که تمام پروتکلهای بهداشتی را رعایت و به همه توصیه کردند مقام معظم رهبری بودند.
وی هشدار داد: طبق خبرهای موجود، سویه آفریقایی کرونا در راه است. اینکه فکر کنیم علیرغم تمام کارهایی که انجام میدهیم به ما نمیرسد، دور از ذهن است و امکان درگیری کشور ما هم زیاد است. پس رعایت جدی پروتکلها بسیار مهم است.
وی گفت: قطعاً واکسیناسیون کار بزرگی بود که در دولت آقای رئیسی با کمک کلیه نیروها انجام شد. کادر بهداشت و درمانی مظلومترینها هستند که علی رغم تمام مشکلات و عدم پرداخت درست و به موقع مطالباتشان، فعالیت کردند. در جلسات ستاد ملی کرونا چندین بار این موضوع را یادآوری کردیم و آقای رئیسی هم دستور پیگیری دادند.
شهریاری ادامه داد: یکی از اتفاقات خوبی که افتاده این است که خوشبختانه بالاخره از مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان و نظام پزشکی نمایندگان در جلسات ستاد ملی کرونا حضور دارند. آقای روحانی شفاف به وزیر بهداشت گفته بودند که فلانی نباید در جلسات باشد و در آن دولت علیرغم اینکه دو بار از سوی رئیس مجلس، معرفی شدیم ولی ما را دعوت نکردند. این دوره آیتالله رئیسی به دقت نظرات همه را میشنوند و اگر کسی نقطه نظری دارد دستور پیگیری میدهند. تزریق 100 میلیون دوز واکسن در 100 روز کار بسیار بزرگی با کمک همه دولت بود.
شهریاری هشدار داد: مردم فکر نکنند چون واکسن زدند همه چیز تمام شده است. قطعا شدت مرگ و میر با تزریق واکسن کرونا کاهش مییابد بنابراین ما باید واکسیناسیون را به نزدیک 100 درصد برسانیم.
وی گفت: تولیدات داخلی از افتخارات ما است. ما جزو 6 کشور بزرگ دنیا در تولید واکسن شدیم. تا آخر سال شرکتهای تولیدی توان تولید 60 میلیون دوز واکسن ایرانی کرونا را دارند. واکسنهای تولید داخل از بسیاری از واکسنهای خارجی اثربخشی بیشتری دارند.
انتهای پیام/