نشست‌های دوره‌ای سازمان اطلاعات فرانسه درباره جاسوس‌افزار پگاسوس

سازمان اطلاعات فرانسه به تحقیقات درباره جاسوسی برخی طرف‌ها از مسؤولان فرانسوی از جمله رئیس جمهوری این کشور به واسطه برنامه جاسوسی پگاسوس ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرآنی، به نقل از روزنامه القدس العربی، رسانه‌های بین‌المللی از جمله واشنگتن پست و لوموند تحقیقاتی را درباره برنامه جاسوسی پگاسوس رژیم صهیونیستی انجام دادند و ژوئیه اعلام شد که ۵۰ هزار تلفن در معرض جاسوسی قرار گرفته‌اند. در این تحقیقات به کشورهایی مثل عربستان، امارات، مراکش، مکزیک و فیلیپین اشاره و بعدا مشخص شد که از سوی کشورهای اروپایی مثل آلمان به کار گرفته شده است.

روزنامه لوموند اواخر هفته گذشته اعلام کرد که مقامات پاریس درباره این پرونده به صورت ظاهری سکوت کرده‌اند درحالی که در اصل تحقیقات بزرگ و عمیقی درباره طرف‌هایی که به جاسوسی علیه مسؤولان دولتی، روزنامه‌نگاران، سیاستمداران و تجار اقدام کرده‌اند، در جریان است.

این روزنامه نوشت، سازمان اطلاعات فرانسه ارزیابی برای اطلاع یافتن از میزان سطح جاسوسی که کشور فرانسه در معرض آن قرار گرفته است، انجام داده است. مقامات فرانسه اینکه تلفن ماکرون در معرض جاسوسی قرار گرفته باشد را تأیید یا تکذیب نمی‌کنند.

لوموند اشاره کرد که سازمان اطلاعات فرانسه هر هفته نشست‌هایی را در بالاترین سطح شعبه‌هایش برای ارزیابی این مساله برگزار می‌کند تا مشخص شود که آیا تلفن‌های مسؤولان ارشد دولت فرانسه هک شده است یا خیر. صدها تلفن مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

سازمان اطلاعات فرانسه به بخش‌هایی از این برنامه در تلفن‌های برخی کارشناسانی که در پرونده‌های حساس در زمینه دفاع فعالیت می‌کنند، دست یافت. همچنین بسیاری از اتباع خارجی در فرانسه در معرض جاسوسی قرار گرفته‌اند.

سازمان اطلاعات فرانسه اطلاعات زیادی درباره این برنامه و روش عملکرد آن ندارد؛ اما در خنثی کردن آن موفق بوده است. فرانسه به دلیل عدم تمایل برخی کشورهای اروپایی برای همکاری با پیچیدگی‌های فنی روبرو شد. این سازمان اذعان کرده که بعد از چند ماه فعالیت به اطلاعات کافی درباره طرفی که به جاسوسی پرداخته نرسیده است. فرانسه دیدارهایی با مسؤولان اسرائیلی درباره این برنامه برای اطلاع یافتن از مشتری‌های برنامه پگاسوس برگزار کرد؛ اما به نتیجه‌ای نرسید.

فرانسه در سه سطح فعالیت می‌کند. یکی ادامه تحقیقات برای شناختن طرف یا طرف‌هایی که به جاسوسی علیه مسؤولان فرانسوی پرداخته‌اند، دوم ایجاد نقشه راهی برای تمام شرکت‌هایی که به ساخت برنامه جاسوسی در جهان می‌پردازند و سوم هماهنگی بین‌المللی برای مقابله با این برنامه است. آنچه فرانسه را در این راستا تشویق می‌کند تصمیم اخیر واشنگتن درباره درج نام شرکت ان اس او در لیست سیاه است. آمریکا معتقد است که این یک شرکت خطرناک است که امنیت ملی این کشور و نظام جهانی را تهدید می‌کند.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.