به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، طی دو دهه گذشته در امر اطلاع رسانی وزارت نفت، هیچ گاه شاهد این موضوع نبودیم که بیش از دو ماه از آغاز به کار وزیر نفت گذشته باشد و خبرگزاری های رسمی کشور امکان دیدار وزیر در حاشیه برنامه ها را هم نداشته باشند؛ اما، تمامی برنامه های خبری وزیر نفت با محوریت صداوسیما بوده و جز دوربین های ضبط کننده صدا و تصویر وزیر، هیچ خبرنگاری امکان حضور در معیت وزیر و سوال از وی را نداشته است.
حال که علی رغم تمامی مکاتبات و مراجعات به وزارت نفت، این امکان هنوز فراهم نشده و کنفرانس خبری وزیر نفت در روز چهارشنبه در خصوص وضعیت جایگاه های سوخت و حضور امروز وی در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از مرکز دیسپاچینگ شرکت ملی گاز تنها با حضور دوربین های صدا و سیما بوده، سوالات رخدادهای روز که از وزیر نفت مطرح است را در رسانه منتشر می کنیم، امید که جواد اوجی و مجموعه تحت امر وی، حتی به صورت مکتوب، اقدام به ارائه پاسخ نمایند.
1. اگر سامانه هوشمند سوخت توسط شرکت ملی پخش جهت از بین نرفتن اطلاعات سهمیه ها و آسیب احتمالی به مردم، از دسترس خارج شد؛ چرا پس از گذشت چند روز، بازگشت سامانه در تمامی جایگاه ها میسر نشده و نیاز به پیاده سازی نرم افزار با مراجعه حضوری به جایگاه ها بوده است؟
2. چه اقدامی برای جلوگیری از آسیب پذیری مجدد سامانه هوشمند سوخت قرار است انجام شود؟ آیا ارتقای نرم افزاری یا جایگزینی سامانه با سامانه دیگری را شاهد خواهیم بود؟
3. شما پیش از این فرمودید که 200 میلیون مترمکعب کسری تراز روزانه گاز در زمستان است. چه مقدار از این کسری قرار است با سوخت مایع جایگزین شود و چه مقدار از طریق واردات یا ذخیره سازی گاز؟
4. نتایج نشست با ترکمنستان به برقراری مجدد تجارت دوجانبه گازی با ایران منتج شد؟ نتیجه شکایت ترکمنستان از ایران در دیوان داوری چه شد؟
5. آیا وزارت نفت برنامه ای در زمینه کرسنت دارد؟ تجدیدنظرخواهی یا محاکمه عاملان کرسنت در ایران و طرح دوباره فساد موثر در پرونده مطرح است؟
سوالات در مورد برنامه ها و عملکرد وزارت نفت بسیار است؛ اما برای سنجش میزان پاسخگویی وزارت نفت، به طرح این تعداد سوال بسنده می کنیم.
انتهای پیام/