به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ مهدی عباسی امروز در جریان هجدهمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری تحت عنوان تعلل در ارائه لایحه "بانک زمین" شهرداری تهران و ایجاد سازوکار بانک زمین اظهار کرد: موضوع مدیریت اراضی ذخیره توسعه نوسازی شهر در طرح جامع و تفصیلی شهر بدان توجه و پرداخته شده تا در راستای تأمین خدمات شهری و همچنین مدیریت اراضی شهرداری که به واسطه اجرای قوانین از جمله تفکیک اراضی حاصل میشود مورد استفاده قرار گیرد.
وی تصریح کرد: بر همین اساس شورای شهر تهران در مصوبات خود به منظور عملیاتی شدن این مهم، سازوکار موسوم به ایجاد "بانک زمین" در شهرداری تهران را پیشبینی و مصوب کرد که به منظور تحققپذیری هر چه بیشتر خدمات عمومی و بهرهبرداری از املاک و اراضی سهم شهر با اولویت تأمین سرانههای خدمات عمومی و همچنین احیای زمینهای معوض املاک در تأمین خدمات از طریق سازوکار موسوم بانک زمین ارائه شیوهنامه اجرایی بانک مذکور به شورا برای بررسی و تصویب تکلیف شد که تاکنون محقق نشده است.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: با توجه به اتمام مهلت مقرر در مصوبات و ضرورت ایجاد بانک زمین برای به کارگیری هدفمند منابع برای تأمین سرانههای خدماتی شهر تهران، تسریع در انجام تکالیف توسط شهرداری ضروری است.
همچنین، علیاصغر قائمی در نطق پیش از دستور هیجدهمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به اهمیت نظام آماری اظهار کرد: سیاستمداران و برنامهریزان برای تعیین خط و مشی و رسیدن به اهداف خود نیاز به دادههای آماری دارند و این مسئله از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه شهرداری تهران مأموریتهای متعددی را بر عهده دارد، گفت: با توجه به این شرایط وظایف اداره مدیریت شهری پیچیدگیهای خود را دارد و عملا بدون نظام برنامهریزی و مبتنی بر آمار غیرممکن و در خوشبینانهترین حالت دشوار است.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: طرح چابکسازی شهرداریتهران که در دروه قبل کلید خورد آسیبهای جدی را به بدنه شهرداری وارد کرد اگرچه چابکسازی نیاز است اما به این شکل آسیبهای جدی را به مجموعه شهرداری وارد کرده است چرا که بدون کسب توجه به تجریبات گذشته این اتفاق صورت گرفته است.
وی ادامه داد: شهرداری تهران در راستای استقرار نظام جامع آماری در کشور در سالهای قبل طرحی را آماده کرد اما متأسفانه در دوره چهار ساله گذشته این طرح انجام نشد و مشکلاتی را به بار آورد.
انتهای پیام/