به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ خانه جهادگران از گروهها و فعالان حوزههای جهادی و محرومیتزدایی شکل گرفته است و قصد دارد تا با برنامهریزی مدون و براساس تجربیات گذشته و دانش بومی و روز خلأهای موجود جریان جهادی را پوشش دهد.
از آنجا که جریان جهادی، ثمرات و برکات فراوانی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داشته و مقام معظم رهبری همیشه به این شجره طیبه توجه ویژه داشتند، حفظ و صیانت از آن از مهمترین دغدغههای جهادگران بوده به خصوص کسانی که در شکل گیری و رشد آن نقش بسزایی داشتهاند بر این اساس خانه جهادگران که متشکل از نسل های مختلف جهادگران است قصد دارد تا ضمن حمایت از فعالان جهادی از انحرافات و خطرات احتمالی پیش روی این گفتمان و اندیشه نیز صیانت کند خطراتی مانند سیاستزدگی، سازمانی و دولتی شدن، اضمحلال و از تکاپو افتادن.
خانه جهادگران قصد دارد طبق منویات مقام عظمای ولایت و پیرو قوانین و اسناد بالادستی کشور، ضمن مطالبهگری تا حد توان به مسئولان و نهادها و سازمان های کشور کمک کند.
دبیر خانه جهادگران اعلام کرد: به زودی مانیفست و نقشه راه فعالیت خانه را اعلام و اعضای آن را معرفی میکند.
این مجموعه از افراد با سابقه جهادی و کسانی تشکیل شده که عمر و زندگی خود را در راه پر خیر و برکت کمک به محرومین و نیازمندان در جای جای ایران صرف کردهاند. بررسی و آسیبشناسی وضعیت گذشته و حال جریان جهادی با رویکردی علمی و نگاه به آینده، انعطافپذیری و حضور به موقع در مسائل و بحرانهای مختلف ملی و منطقهای، مردم پایه بودن و خود جوش ماندن، از اصول و خط مشیهای محوری و بنیادین این مجموعه است.
دو راهبرد کلان این مجموعه بر اساس منظومه فکری و نقشه جامع تدوین شده آن حمایت و صیانت از گفتمان ناب و جریان اصیل جهادی است همچنین ارائه خدماتی مانند حمایت از خانواده شهدا و جانبازان جهادی میباشد. برنامههای خانه در سه سطح کوتاه، میان و بلند مدت تدوین شده که به عنوان نمونه ایجاد صندوق حمایتی از جهادگران یکی از این برنامهها است.
این خانه قصد هدایت، رهبری، هماهنگی، راهبری گروههای جهادی را ندارد و سعی میکند در سطحی کلانتر فعالیت کرده و در جهت اجرایی کردن فرمایشات امام خامنهای اقدام کند.
انتهای پیام/