به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از تایم، اظهارات اولیه ژانگ بیش از پیش نشان میدهد فیس بوک برای دستیابی به سود، نسبت به انتشار اخبار جعلی چشم پوشی کرده است. او در بخشی از سخنانش گفت: هدف رسمی این شرکت درآمدزایی است و روی حفاظت از خود تمرکز کرده است.
این جلسه به عنوان بخشی از فرایند تهیه پیش نویس قانونی برای مقابله با محتوای خطرناک برگزار شد. نمایندگان پارلمان انگلیس از افشاگر فیس بوک درباره شغلش به عنوان محقق داده در تیم Site Integrity این شرکت سوالاتی پرسیدند. وظیفه این تیم بررسی حسابهای کاربری رباتیکی است که بیشتر اوقات با پشتیبانی سازمانهای دولتی فعالیت میکنند.
افشاگر فیس بوک به اعضای پارلمان انگلیس گفت: حذف حسابهای کاربری جعلی یکی از سیاستهای فیس بوک است. اما اگر حسابهای کاربری جعلی به طور مستقیم به شخصیتهای سیاسی مرتبط نبودند، حذف نمیشدند. چنین روندی سبب میشود شخصیتهای سیاسی آزاد مرتکب جرم شوند.
او در بخش دیگری از سخنانش گفت: در فیس بوک افراد وظیفه دارند طوری درباره ماهیت قوانین و شیوه اجرای آنها تصمیم بگیرند که رابطه حسنه با سیاستمداران محلی و اعضای دولت حفظ شود. چنین وضعیتی تضاد منافع ایجاد میکند.
همچنین ژانگ هنگام فعالیت خود در این شرکت متوجه یک شکاف در قوانین آن شد. هرچند این شرکت حسابهای کاربری شخصی را احراز هویت میکند، اما هیچ سیاستی برای قانونمند کردن صفحاتی که توسط کسب و کارها، برندها یا افراد ندارد. هنگامیکه حسابهای کاربری جعلی توسط سیاستمداران ایجاد میشوند، آنها میتوانند در کنش و واکنشهای موجود در پلتفرم دستکاری کنند. فیس بوک چنین اقدامی را «رفتار نامعتبر هماهنگ»(CIB) می نامد. یکی از مشهورترین مثالهای این رویداد مربوط به انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا است.
این درحالی است که چندی قبل فرانسیس هوگن، دیگر افشاگر فیس بوک نیز در سنای آمریکا شهادت داد.