به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درباره بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی گفت: خدمات ارائه شده در این بسته تخصصی شامل آزمایشگاهی، فنی و تخصصی، واگذاری دانش فنی، مشاوره ،تحقیق و توسعه، ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت معنوی و آموزش های تخصصی پرسنل و نیروی انسانی شاغل در صنایع غذایی می شود.
وی به شعار سازمان جهانی فائو در روز جهانی غذا اشاره کرد و گفت: شعار سال ۲۰۲۱ سازمان جهانی فائو « اقدامات ما آینده ما را می سازد؛ تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست و زندگی بهتر» است که بر اهمیت پژوهش برای داشتن فردایی بهتر اشاره دارد.
رجب زاده ادامه داد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با توجه به رسالت های ملی و فرا ملی خود در این عرصه ضمن حمایت های همه جانبه از صنایع غذایی فعال در کشور، تمام تلاش خود را برای انجام پژوهش های کاربردی و فناورانه با تاکید بر ارتقای ارزش افزوده، امنیت و ایمنی محصولات غذایی، ارائه خدمات علمی - تخصصی به مراکز صنعتی و ایفای نقش موثر در سیاست های ملی انجام داده است.
وی از ارائه بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی در هفته غذا به عنوان یکی از اقدامات این موسسه برای ترویج پژوهش و نوآوری در صنعت غذای کشور یاد کرد.