به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اقدامات گوناگون برای تأمین امنیت غذایی تلاش میکند. حمایت از اجرای ایدههای نوآورانه یکی از آنها است.
زیست بوم نوآوری و فناوری در حوزه امنیت غذایی به سرعت در حال گسترش است. بازیگران جدیدی به این زیست بوم افزوده میشوند تا با نفوذ فناوری و نوآوری به آن شاهد ارتقا در تولید محصولات ایران ساخت باشیم. تلاشها در این حوزه به ثمر نشسته است و در سالهای اخیر شتابدهنده های این حوزه گسترش یافتند.
با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعداد شتابدهنده های این حوزه به ۱۰ رسیده است.
این شتابدهنده ها کمک میکنند تا ایدهها پرورش یابند و کسب و کارهای نوپا در این حوزه تقویت شوند. آنها روی ایدههای برتر این حوزه سرمایه گذاری و آنها را تا رسیدن به محصول فناورانه همراهی میکنند.
به این ترتیب با نفوذ بیشتر فناوری میتوان شاهد رفع چالشهای این حوزه با سرعت بیشتری باشیم. چرا که این ایدهها به افزایش عملکرد محصولات کشاورزی، افزایش راندمان آب، استفاده از کودهای زیستی برای افزایش محصول کمک میکنند.
همچنین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای استفاده از ظرفیت محققان این حوزه نیز دست به کار شده است تا از طرحها و پروژههای پژوهشگران این حوزه حمایت کند. طرحهای فناورانه که اجرایی شدن آنها کشور را بی نیاز میکند.
چرا که زیست فناوری از حوزههایی است که میتواند ارزش افزوده بالایی برای امنیت غذایی ایجاد کند و رقم آن میتواند به ۴۰ میلیارد دلار برسد. البته امنیت غذایی خود بخشهای مختلفی مانند دامپروری و کشاورزی دارد که ستاد از طرحهای فناورانه در هر یک از این حوزهها حمایت میکند.