افزایش 33 درصدی قیمت جهانی مواد غذا طی یک سال گذشته

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، آژانس غذای سازمان ملل اعلام کرد قیمت جهانی غذا پس از 2 ماه متوالی کاهش، در ماه اوت افزایش داشته است. دلیل این افزایش را می‌توان بالا رفتن قیمت شکر، روغن‌های نباتی و برخی غلات دانست.

 سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) همچنین طی بیانیه ای اعلام کرد برداشت جهانی غلات در 2021 به حدود 2.788 میلیارد تن می‌رسد یعنی پایین‌تر از 2.817  میلیارد تنی که قبلا تخمین زده شده بود. اما این رقم هنوز هم نسبت به سطح برداشت در 2020 بالاتر است.

شاخص قیمت مواد غذایی فائو که قیمت بین المللی اکثر مواد غذایی معامله شده در سراسر جهان را ردیابی می‌کند در ماه گذشته میلادی به متوسط 127.4 رسید در حالی که که در ماه قبل از آن 123.5 بود.

قیمت مواد غذایی در ماه اوت نسبت به سال قبل 32.9 درصد بالا رفته است.

شاخص قیمت غلات فائو در ماه اوت 3.4 درصد بالاتر از ژوئیه بود. انتظار برداشت پایین‌تر غلات در بسیاری کشورهای صادر کننده باعث شد قیمت گندم 8.8 و  قیمت جو 9% در این ماه افزایش یابد.

این در حالی است که قیمت جهانی برنج کاهش داشته است.

شاخص شکر فائو 9.6 درصد در ماه اوت افزایش یافته که نتیجه نگرانی در مورد نابودی محصولات برزیل، بزرگترین صادر کننده شکر در جهان است. البته دورنمای خوب تولید در هند و اتحادیه اروپا این نگرانی را تا حدی پایین آورده است.

قیمت روغن‌های نباتی 6.7 درصد افزایش یافته و قیمت روغن پالم به خاطر ادامه نگرانی در مورد سطح تولید آن به بالاترین رقم رسیده است.

انتهای پیام/95

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.