به گزارش خبرنگار خبرآنی، حجت الاسلام علیرضا باوقار عصر پنجشنبه در جلسه با مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در سخنانی به موفقیتهای فعالان فرهنگی مشگین شهر در همراهی با مردم در رفع مشکلات جامعه اشاره و اظهار کرد: در آستانه کنکور امسال به لحاظ تعطیلی مدارس به خاطر محرومیت و عدم امکانات مالی، بسیاری از دانش آموزان قادر به تأمین گوشی هوشمند و نیز حضور در کلاسهای آمادگی کنکور را نداشتند که در این موقعیت اساتید و دبیران با همکاری مجموعههای تبلیغی شهرستان، تعداد ۱۵۰ دانش آموز را رایگان آموزش دادند.
وی به تشکیل قرارگاه معنویت و سلامت مشگین شهر برای اولین بار در کشور اشاره کرد و گفت: در ایام کرونا با همکاری اداره تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه، دفتر امام جمعه و شبکه بهداشت و درمان ۱۵ نفر طلبه و ۵ نفر روحانی در قرارگاه معنویت و سلامت این شهرستان مستقر شدند که در راستای ترویج فعالیتهای سلامت محور همراه با معنویت به اراه خدمات بپردازند.
امام جمعه مشگین شهر فعالیتهای جهادی روحانیون را عامل مهمی در تغییر نگرش مردم و حس قرابت و همراهی با روحانیون عنوان کرد و افزود: حضور مجاهدانه روحانیون در راستای رفع مشکلات مردم، نشانگر آمادگی این قشر فعال فرهنگی در صحنههای مختلف در کاهش آلام مردم است.
حجت الاسلام باوقار از اجرای شایسته برنامههای ماه محرم در این شهرستان خبر داده و اظهار کرد: برنامههای عزاداری ماه محرم به فرماندهی اداره تبلیغات اسلامی مشگین شهر و همکاری سپاه، دفتر امام جمعه و حوزه علمیه با ابهت و نظم بالا و بدون کوچکترین مشکل برگزار شد.
تقویت کارکرد مساجد راه برون رفت از مشکلات فرهنگی است
امام جمعه مشگین شهر با ابراز نگرانی از کمرنگ شدن فعالیت فرهنگی با محوریت مساجد، بر ضرورت تقویت کارکرد این مکان مقدس تاکید کرد و گفت: مساجد باید در زمینههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و پرداختن به مشکلات خانوادگی تقویت و به مساجد تراز تبدیل شوند که این امر مهمترین راه برای برون رفت از مشکلات فرهنگی است.
حجت الاسلام باوقار به وجود ۳۸ مسجد در بخش مرکزی مشگین شهر اشاره کرد و گفت: در شهرستان مشگین شهر ۸ مسجد تنها در ایام محرم فعال است و برای فعالیت نیاز به امام محله است تا با همکاری مردم مساجد را به رونق انداخته و معنویت را در محلات رواج دهند.
وی به ترویج کمکهای مومنانه در مساجد مشگین شهر اشاره کرد و گفت: در ایام کرونا فعالیتهای قابل توجهی در زمینه مواسات و کمکهای مومنانه در مساجد مشگین شهر انجام شد که فعالین مساجد با تهیه بستههای معیشتی و عیادت از بیماران کرونایی جایگاه اجتماعی مساجد را به خوبی نمایان کردند.
امام جمعه مشگین شهر بر ضرورت افزایش سهمیه روحانیون مستقر مشگین شهر تاکید کرد و گفت: مشگین شهر به عنوان بزرگترین شهرستان استان اردبیل از کمبود روحانیون مستقر در روستاها و بخشهای تابعه رنج میبرد که باعث ایجاد آسیبهای مختلف فرهنگی و اجتماعی در این مناطق شده و نیازمند توجه جدی است.
روحانیون عامل مؤثری در کاهش طلاق در مشگین شهر
حجت الاسلام باوقار به فعالیت قابل توجه در زمینه کاهش آمار طلاق با همکاری روحانیون در مشگین شهر اشاره کرد و گفت: تعداد ۵ نفر روحانی به عنوان داور به دادگستری مشگین شهر معرفی شدند که در مشاوره با زوجهای در معرض طلاق، شکایات آنان به صلح ختم شده و از طلاق انصراف دادند.
وی به آمادگی این شهرستان در برگزاری سومین همایش استانی گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: شهرستان مشگین شهر نیازمند اعتبارات فرهنگی در تقویت برنامهها و اجرای فعالیتهای تبلیغی است که اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل این امر را باید مورد توجه قرار دهد.