به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از نیواطلس، این تحقیق به طور خاص بر روی سرطان سینه انجام شده و نشان میدهد چگونه تومورهای این سرطان به نقاط دیگر بدن منتقل میشوند.
با توجه به اینکه فرایند تکثیر و مهاجرت سلولهای سرطانی، فرایندی پرمخاطره و بسیار استرسزاست، بسیاری از این سلولها در حین تلاش برای تکثیر و مهاجرت (متاستاز) میمیرند. اندک سلولهای باقیمانده میتوانند بر روند استرس آفرین منجر به مرگ سایر سلولهای سرطانی غلبه کنند. تا به حال علت این مساله مشخص نبود، اما در حال حاضر مشخص شده که کلسترول بدن نقش کلیدی در تغذیه این سلولها و افزایش قابلیتهای آنها ایفا کرده است.
پیش از این مشخص شده بود که سطح بالای کلسترول در بدن میتواند موجب افزایش رشد سلولهای سرطان سینه شود. اما محققان همچنین ارتباط بین کلسترول بالا و پیامدهای بدتر ابتلاء به سرطان سینه را تأیید کردهاند.
تغذیه سلولهای سرطانی با استفاده از کلسترول موجب افزایش آنزیمی در آنها موسوم به GPX۴ میشود که جلوی آسیب دیدن تومورها را از طریق افزایش جذب چربی میگیرد. امید میرود این یافتهها زمینه را برای تولید داروهای جدیدی برای مقابله با سرطان سینه فراهم کند.