به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، تجربه سالهای سال تولید و تجارت بیانگر این است که حمایت از تولید بهصورت دستوری و کمیته امدادی سرانجامی نخواهد داشت و احیای بنگاههای اقتصادی و کارخانجات با فشار و دستور حتی تزریقهای مالی و تسهیلات کوتاهمدت و میانمدت تنها مسکنی است که رویکرد یک صنعت و بنگاه را از فضای تلاش برای شناسایی و تقویت مزیتهای رقابتی خود به یک صنعت عقبمانده و نیازمندِ حمایتهای مختلف تبدیل مینماید که خود سرباری برای کشور و دولت خواهد بود.
بهنظر خبرگان صنعت و تجارت، زمانی سیاستها و بستههای حمایتی از صنعت و تولید موفق خواهد بود که با گره زدن تولید به بازار و حمایت جهت کسب سهم قابلتوجه و پایدار بازار، کشش تقاضا را برای تولید غیردستوری و حمایتهای دولتی افزایش دهد.
دراین بین با توجه به رکود داخلی و کاهش درآمد و درنتیجه کاهش قدرت خرید مردم، توسعه بازارهای صادراتی ازجمله ملزومات دستیابی به این مهم میباشد. لذا بایستی دید سیدرضا فاطمی امین توان این کار را داراست؟
تجربه او در آستان قدس رضوی در راستای توسعه تجارتهای بینالمللی بخشهای اقتصادی آستان با کشورهای مختلف از جمله روسیه،کشورهای مشترک المنافع (CIS)، عراق، چین، پاکستان و افغانستان، کشورهای عربی، هند، و حتی بخشهایی از کشورهای اروپایی نشان میدهد او آشنایی کامل و تجربه قابلتوجهی در ایجاد کانالهای مالی تجاری و بازاریابی کالاهای ایرانی با این کشورها را داراست. صادرات محصولات کشاورزی به روسیه و آسیای میانه و تلاش برای ایجاد سازوکارهای تهاتر با این کشورها و ایجاد مشارکت با اتاقهای بازرگانی شیعیان هند و صادرات محصولات مختلف کشاورزی صنایع غذایی و صنعتی به این کشور و تامین مواد اولیه صنایع ایجاد شبکه مویرگی همکاری تجاری با کشور چین و جنوب شرق آسیا و تامین بخش قابلتوجهی از نیازهای کشور در بخشهای صنعتی نظیر الکترود و مواد اولیه کائوچو، روغن پالم و تامین گسترده اقلام مختلف مقابله با کرونا در اوج بیماری و حتی صادرات محصولات غذایی و صنعتی به برخی کشورهای اروپایی نظیر ایتالیا و آلمان در اوج تحریمها از جمله دستاوردهای وی بودهاست.
همچنین در دوران وی تلاش برای همکاری بخشهای دارویی آستان قدس رضوی با کشورهای محور مقاومت نظیر عراق، سوریه و لبنان برای صادرات دارو و تولیدات بهداشتی و دارویی آستان قدس از دیگر تلاشهای فاطمی امین برای توسعه رویکردهای تجارت بینالملل و جهانیسازی تجارت در راستای خدمت به تولید و صنعت میباشد.
وی دراینراستا به ایجاد سازوکارهای صحیح مالی و بانکی، لجستیک، بهبود نظامات گمرکی و توسعه بازار، اعتقاد دارد که هم در حوزه بخشی و هم حوزه مالی تلاشهای ویژهای در این زمینه کرده و دستاوردهای قابلتوجهی نیز داشته است.
انتهای پیام/