به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، در این تریبون آزاد تعدادی از دانشجویان در مورد طرح صیانت از کاربران و خدمات پایه فضای مجازی نظرات خود را اعلام کردند.
دانشجوی شماره ۶: من مخالف این طرح هستم، به دلیل اینکه طرحهای محدود کننده این چنینی صرفاً باعث لجبازی بیشتر مردم میشود و نتیجه عکس میدهد. بهترین راه حل همیشه فرهنگ سازی درست است که متأسفانه در کشور ما نقش کمرنگی را دارد؛ ضمناً چنین طرحی و کاهش پهنای باند و عملاً از دور خارج کردن پیامرسان های خارجی در شرایطی که ما جایگزین داخلی با کیفیت نداریم به نوعی ایجاد بایکوت رسانهای و مصداق کاهش آزادیهای مردم، علی الخصوص آزادی بیان است که با آرمانهای ما فاصله بسیاری دارد.
دانشجوی شماره ۲: این طرح باعث زیان کسب و کارهای بسیاری میشود که در این دو سال رشد چشمگیری رو هم داشتند و درآمد اصلی عده زیادی از این راه است. این طرح آمار بی کاری را بالا میبرد.
دانشجوی شماره ۱۲: ببینید سازمان دهی اینترنت به خودی خود چیز بدی نیست و به نظر من این قسمت کار مشکلی ندارد و حتی گاهاً لازم است. اما شیوه اجرای آن بسیار بد است؛ ما در سطح جهانی چین را داریم که در حال اجرای این طرح است. اما آنها ۳٠ سال است که در حال اجرای این برنامه هستند. در حالی که متأسفانه در کشور ما قصد دارند که این طرح را در عرض چند ماه بدون توجه به زیرساختها اجرا کنند.
دانشجوی شماره ۱: به نظر من علاوه بر مشکلاتی که دوستان گفتند یکی دیگر از مشکلات این طرح، نبود شفافیت در اجرای آن است. طبیعتاً وقتی ذهن مردم آماده نباشد و آنها محرم شناخته نشوند و از جزئیات آن باخبر نشوند، طبیعی است که مردم بی اعتماد میشوند. وقتی که طرح قرار نیست در صحن علنی مجلس مطرح شود و اصل هشتاد و پنجی میشود و به کمیسیون فرهنگی میرود که خیلی از اعضای آن رشته نا مرتبط با موضوع پیش آمده دارند؛ طبیعی است که مردم بی اعتماد میشوند و تصور میکنند که دستهایی پشت پرده برای محدود کردن راههای انتقال اخبار و پخش شدن آن وجود دارد.
دانشجوی شماره ۸: به نظر من این طرح عملی نیست و مثل طرح فیلتر تلگرام و تبلیغ برای پیام رسان های داخلی، صرفاً هزینهای را بر مردم و نظام تحمیل خواهد کرد و طرحی شکست خورده خواهد بود چون امکان اجرای آن و زیر ساختهایش ممکن نیست.
در این تریبون آزاد جهت ایجاد فضای آزادانه تر و بدون سانسور و جلوگیری از فاش شدن هویت دانشجویان، اسامی دانشجویان با یک عدد مشخص شد.