به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از رویترز، به گفته مدیران صنایع مختلف و یک اقتصاددان ارشد، کمبود ریزتراشه که جهان را درگیر خود کرده است می تواند تا سال 2022 ادامه داشته باشد و در آینده تولید تلفن های هوشمند و پس از آن انواع لوازم خانگی و تجهیزات صنعتی را تحت تأثیر قرار دهد.
ایریس پانگ، اقتصاددان ارشد موسسه "آی ان جی چین بزرگ" ING Greater China، طی اظهاراتی در مجمع بازارهای جهانی رویترز گفت: بخش خودرو بیشترین آسیب را در سال جاری متحمل شده است اما عرضه (تراشه) برای این بخش می تواند به زودی بهبود یابد چرا که چین تقاضای تولیدی را که تایوان نتوانسته پاسخ دهد، تقبل کرده است.
به گفته وی، شرکت های تایوانی سازنده تراشه تولید را در چین افزایش داده اند چرا که خاموشی ها و محدودیت های کرونایی باعث اختلال در تولید کارخانجات و عملیات گمرکی در تایوان شده است.
پانگ با پیش بینی اینکه سازندگان گوشی های هوشمند بخش بعدی خواهند بود که با این اختلالات مواجه هستند، گفت: چین موفق شد 5 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را از کمبود تراشه به دست آورد.
این اقتصاددان افزود: شرکت های سازنده تراشه تایوانی به خوبی برنامه ریزی کرده اند و کارخانه های بزرگی را در سرزمین اصلی چین ساخته اند.
پانگ گفت: شرکت های تایوانی ریز تراشه در حال ساخت تراشه مخصوص خودروها هستند، بنابراین کمبود تراشه باید در عرض چند هفته برای این بخش برطرف شود، اما مشکل کمبود تراشه برای سایر تجهیزات الکترونیکی ادامه خواهد داشت.
بر اساس این گزارش، شرکت ها در صنایع مختلف درمورد تلاش مداوم برای تهیه تراشه مورد نیاز خود هشدار داده اند.
پانگ همچنین گفت حتی معدنچیان ارزهای رمزنگاری شده به دنبال روش هایی برای بازیافت تراشه های "استفاده شده" هستند، که این بدان معناست که کمبود آن برطرف نخواهد شد.
این در حالی است که انتظار می رود تقاضای بیشتر برای تراشه، که به دلیل خریدهای یک باره تجهیزات رایانه ای برای تأمین نیازهای دورکاری و تقاضای مداوم برای تلفن های هوشمند و سایر وسایل الکترونیکی تشدید یافته است، باعث افزایش سرمایه گذاری و رشد این بخش شود.
انتهای پیام/