تولید محصول کاربردی برای پروژه ملی انتقال نفت

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی و فناوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری در سفر به استان‌های البرز و قزوین از برخی شرکتهای دانش بنیان بازدید کرد. در این بازدید از چند محصول که با حمایت معاونت علمی و فناوری به مرحله تجاری سازی رسیده و دو طرح کلان ملی رونمایی شد.

راه اندازی خط تولید دستگاه کنترل کننده موقعیت شیر کنترل

یک شرکت دانش بنیان موفق به راه اندازی خط تولید دستگاه کنترل موقعیت شیرکنترلی به صورت هوشمند شد. تاکنون این محصول از اروپا و امریکا وارد می شد و هر یک عدد آن ۲ هزار یورو قیمت داشت. از آنجایی که یک پالایشگاه به هزار دستگاه کنترل کننده نیاز دارد از این رو یک صرفه جویی ارزی اتفاق می افتد.

این محصول که در مرحله تولید انبوه قرار دارد نیاز پالایشگاه ها، سایت های نفتی، پتروشیمی، نیروگاه ها و حتی صنایع بالا دستی را رفع می کند.

تولید محصول کاربردی برای پروژه ملی انتقال نفت

یکی دیگر از این محصولات که برای پروژه ملی انتقال نفت از گوره به جاسک استفاده می‌شود، با حضور معاون علمی و فناوری رونمایی شد.

صندوق فروشگاهی هوشمند

یکی از محصولات رونمایی شده، صندوق فروشگاهی هوشمند بود. این صندوق دارای دو ال سی دی است و تحت اندروید خدمات ارائه می‌کند. صندوق فروشگاهی هوشمند از این قابلیت برخوردار است که مشتری فروشگاه را از طریق فناوری تشخیص چهره تشخیص دهد.

همچنین این فناوری قابلیتی ایجاد می‌کند که بدون نیاز به پرداخت پولی، از طریق کیف پول مجازی، فرایند پرداخت انجام شود. همچنین صندوق هوشمند، امکان برقراری ارتباط مثمرتر را با مشتری فراهم می‌کند.

ترمینال پرداخت

یکی دیگر از محصولات رونمایی شده در این شرکت، ترمینال‌های پرداخت یا دستگاه پوز بود. این دستگاه که استفاده بسیار گسترده‌ای هم در کشور ما دارد، از خارج وارد می‌شد. دستگاه پوز جدید تحت اندروید است و امکانات بسیار متنوعی نسبت به دستگاه پوزهای معمولی دارد. سومین محصول نیز در حوزه سوخت‌رسانی کاربرد دارد و از توانایی ایجاد یک تحول بنیادین در این بخش برخوردار است.

محصول پوز هوشمند ویژه سیستم سوخت‌رسانی کشور، فرایند پرداخت وجه را بسیار ساده‌تر و البته هوشمند می‌کند. به این صورت که از طریق فرایند تشخیص چهره صاحب کارت، تمامی پروسه کشیدن کارت سوخت و پرداخت پول حالت اتوماتیک و هوشمند پیدا می‌کند و مشتری می‌تواند از طریق یک اپلیکیشن روی گوشی، همه این مراحل را به سادگی یک کلیک مدیریت کند.

بازدید از خط تولید بذر هیبرید سبزی و صیفی جات

در ادامه این سفر ستاری از خط تولید طرح کلان ملی فناوری تولید بذر هیبرید گیاهان سبزی و صیفی یک شرکت دانش بنیان نیز توسط ستاری بازدید به عمل آمد. این شرکت دانش بنیان اکنون توانایی تولید ۱۰ تا ۲۰ میلیون عدد بذر هیبرید خیار و گوجه را دارد. قرار است تا فروردین ماه سال جاری این رقم به ۲۵ میلیون برسد.

تنوع بالای زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان البرز

سورنا ستاری در این بازدیدها گفت: زیست‌بوم فناوری و نوآوری استانهای البرز و قزوین از تنوع بالا و پتانسیل های خوبی برخوردار است؛ شرکت‌های دانش‌بنیان این استان بسیار متنوع و قدرتمند هستند.

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به کمک مدیران و مسئولان استانی برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: با تلاش و همت آنها این مجموعه‌ها رشد قابل قبولی تجربه کرده‌اند. این شرکت‌ها با تولیدات باکیفیت و مطلوب خود توانسته‌اند مشتریانی از مجموعه‌های بزرگ دولتی را جذب کنند.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.