تشییع پیکر "احمد جبریل" در دمشق

پیکر احمد جبریل، موسس جبهه خلق برای آزادی فلسطین طی مراسمی با شکوه با حضور نمایندگان گروه‌های فلسطینی از بیمارستان امیه دمشق تا محل دفن وی تشییع شد.

به گزارش خبرآنی، به نقل از سانا، احمد جبریل پس از ۶۷ سال مبارزه مسلحانه با دشمن صهیونیستی چهارشنبه گذشته در سن ۸۳ سالگی در بیمارستانی در دمشق، پایتخت سوریه درگذشت.

وی در سال ۱۹۲۸ در نزدیکی یافا متولد شد و سپس با خانواده‌اش در سال ۱۹۴۸ به سوریه نقل مکان کرد و در ارتش سوریه افسر شد.

جبریل، جبهه خلق برای آزادی فلسطین/ فرماندهی کل را در سال ۱۹۶۸ تأسیس کرد و در سال ۱۹۸۴ از سازمان آزادیبخش فلسطین جدا شد و دمشق را به عنوان مقر خود در اختیار گرفت.

پیکر جبریل جمعه در مقبره مخیم الیرموک در دمشق به خاک سپرده شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.