رایزنی تلفنی پوتین و بایدن با تمرکز بر بحران سوریه و حملات سایبری

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و جو بایدن، همتای آمریکایی وی جمعه شب در تماسی تلفنی تأکید کردند که از هماهنگی بین دو کشور در موضوع انتقال کمک به سوریه استقبال می‌کنند.

به گزارش خبرآنی، به نقل از روسیا الیوم، کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد که پوتین و بایدن در جریان این  تماس درخصوص آخرین تحولات در سوریه بر ابعاد انسانی این پرونده تمرکز کردند.

دو طرف از هماهنگی تلاش‌های روسیه و ایالات متحده در مورد این موضوع، از جمله در چارچوب شورای امنیت سازمان ملل استقبال کردند.

طبق بیانیه کرملین، پوتین و بایدن گفتگوی روسیه و آمریکا را که در جریان نشست ژنو در ۱۶ ژوئن در مورد مسائل امنیت اطلاعات و مبارزه با جرایم اینترنتی آغاز شده، ادامه دادند.

پوتین درمورد گزارش‌های اخیر در مورد حملات سایبری ادعا شده از خاک روسیه ، اظهار داشت که علیرغم آمادگی طرف روسی برای همکاری مشترک در خنثی کردن چنین عملیات هایی در فضای مجازی طی ماه گذشته هیچ درخواستی در مورد چنین موضوعاتی از طریق کانال‌های مقامات مربوطه در ایالات متحده دریافت نشده است.

به گفته کرملین ، دو رهبر بر لزوم همکاری اساسی و کارآمد در زمینه امنیت سایبری و ادامه ارتباطات مناسب تأکید کردند.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا نیز گفت که پوتین را تحت فشار گذاشته تا در مقابل گروه‌هایی که از خاک این کشور حملات باج‌افزاری صورت می‌دهند، اقدام کند.

وی گفت: "من به پوتین گفتم که وقتی یک عملیات اخاذی سایبری از مبدأ خاک شما انجام می‌شود، حتی اگر دولت شما پشت آن نباشد، ما انتظار داریم که با داشتن اطلاعات کافی که در اختیارتان می‌گذاریم علیه آنان اقدام کنید."

تماس بین رهبران دو کشور در حالی برقرار شده که وقوع یک حمله باج‌افزاری گسترده، باعث اختلال در کار صدها شرکت در ده‌ها کشور جهان شده است. در این حمله، که تصور می‌رود گروه روسی REvil عامل آن باشد، اطلاعات صدها شرکت کوچک و متوسط گروگان گرفته شده و اخاذان سایبری برای آزاد کردن اطلاعات تقاضای ۷۰ میلیون دلار باج کرده‌اند.

در حملات سایبری با استفاده از باج‌افزار دستگاه‌های رایانه‌ای قربانیان رمزگذاری شده و در قبال تحویل کلمه عبور برای رمزگشایی، مبلغی پول تقاضا می‌شود.

جو بایدن ماه گذشته در جریان برگزاری یک نشست در ژنو سوئیس به ولادیمیر پوتین در مورد حملات سایبری هشدار داده و به همتای روسی خود گفته بود که نفوذ اخلال‌گرانه به زیرساخت‌های حساس باید خط قرمز تلقی شود.

جرائم سایبری روابط ایالات متحده و روسیه را در دهه‌های اخیر تحت تاثیر قرار داده است.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.