به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، علی محمد سعادتی درباره حصارکشی در اطراف پارک شوش توضیحاتی ارائه کرد و گفت: متأسفانه بوستان شوش به محلی برای پاتوق معتادان و موادفروشان تبدیل و این مسئله سبب شده بود که شهروندان و اهالی محله شوش رغبتی برای حضور در این بوستان نداشته باشند.
وی افزود: از سال 96 و بعد از تجربه موفق احیای بوستان زندگی در محله هرندی و برگشت این پارک به مردم و خانوادهها تصمیم گرفته شد این نگاه را نیز با تکمیل زیرساختها به پارک شوش داشته باشیم.
شهردار منطقه 12 با بیان اینکه پارک شوش به پاتوق معتادان و موادفروشان تبدیل شده بود، بهطوریکه وقتی رسانهها میخواستند در مورد وضعیت اعتیاد گزارش تهیه کنند تصاویر این بوستان را منتشر میکردند، گفت: باید برنامهای اتخاذ میشد که این بوستان به مردم و شهروندان برگردد و به همین دلیل با اتکا به تجربه موفق بوستان زندگی، پارک شوش حصارکشی شد و تا ساعت 24 نیز میزبان مردم خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه پارک شوش دیگر مانند گذشته بیحساب و کتاب نیست، از پلیس خواستیم از این پارک محافظت کند و نگهبانهایی برای آن در نظر گرفتیم، ادامه داد: برخی حواشی در مورد بیپناهشدن افراد بیخانمان که در این پارک، شب را به صبح میرساندند، درست نیست.
به گفته سعادتی، دو گرمخانه مخصوص زنان و مردان در اطراف پارک شوش فعال است و خدمات ارائه میکنند؛ به این ترتیب افراد بیخانمان میتوانند برای استراحت به این گرمخانهها مراجعه کنند.
وی از رضایت حداکثری مردم از ساماندهی بوستان شوش، پس از حصارکشی سخن گفت و افزود: اهالی و کسبه از این اقدام بسیار راضی هستند که دیگر بوستان شوش به مانند گذشته، پاتوق معتادان و موادفروشان نیست و بهحمدالله شاهد برگشت شهروندان و اهالی به این بوستان هستیم.
انتهای پیام/