آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه میدان اتریش در خط 10 مترو

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ محمود یوسفی مجری خط 10 مترو، با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث میدان اتریش در خط 10 متروی تهران، اظهار کرد: قطعه نخست خط 10 مترو تهران به طول 14500 متر ، حدفاصل میدان دریاچه شهدای خلیج فارس تا میدان کتاب خلاصه می‌شود که در فاز نخست آن، جمعاً 3 ایستگاه ساخته خواهد شد.

وی افزود: به دنبال آماده شدن نقشه‌های اجرایی و در فاصله کمتر از 2 ماه از آغاز رسمی عملیات اجرایی احداث ایستگاه میدان دریاچه شهدای خلیج فارس، حفاری‌های اولیه ایستگاه میدان اتریش نیز شروع شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری به تراز سکوی ایستگاه برسیم.

مجری خط 10  متروی تهران تصریح کرد: در ادامه راه، عملیات اجرایی ایستگاه‌های میدان کوهسار که با خط 6 ایستگاه تقاطعی دارد و میدان کتاب را که با خط 7 ارتباط پیدا خواهد کرد پیش رو خواهیم داشت که امیدواریم با تأمین به موقع منابع مالی لازم، بتوانیم بدون وقفه و طبق برنامه زمان‌بندی اولیه، پروژه را پیش ببریم.

یوسفی به این نکته اشاره کرد که در بهترین حالت ممکن، ساخت قطعه نخست خط 10 و 3 ایستگاه مدنظر برای فاز نخست آن 4 سال زمان نیاز دارد و اینها همه در شرایطی است که منابع مالی پروژه با کمترین تاخیر زمانی محقق ‌شود تا وقفه‌ای در کار دستگاه حفار مکانیزه و همچنین عملیات احداث ایستگاه‌ها پیش نیاید.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.