به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، رامین سامانیان، مدیر دفتر مدیریت مصرف و کاهش آب بدون درآمد شرکت آب و فاضلاب منطقه دو شهر تهران اظهار داشت: میزان بارندگی در تهران حدود 35 درصد کاهش یافته و ذخایر برفی استان نیز به حدود یک سوم سال گذشته رسیده است؛ همچنین شیوع بیماری کرونا در سال 99 باعث تغییر الگوی مصرف آب خانوارها شده و میزان مصرف آب شرب در این شرکت را بیش از 4 درصد نسبت به سال 98 افزایش داده است.
وی افزود: در موج نخست بیماری کرونا با توجه به حساسیت شهروندان، حضور خانوادهها در محیط خانه و خانه تکانیهای نوروزی، میزان مصرف آب را تا 20 درصد افزایش داد اما این وضعیت افزایش سرانه مصرف آب شرب خانوارها ناشی از شیوع بیماری کرونا، زیاد پایدار نبود و به تدریج خانوادهها به این شرایط عادت کردند و مصرف آب متعادل تر و به میزان حدود 4 درصد رسید .
سامانیان با اشاره به افزایش مصرف آب طی هفته های اخیر گفت: در این هفته ها با توجه به شروع فصل گرما و آغاز شدن گرمای هوا زودتر از موعد و همچنین بر اساس پیش بینیهای صورت گرفته متوسط دمای تهران در مقایسه با سال گذشته یک درجه گرم ترشده است و استفاده شهروندان از وسایل سرمایشی، میزان مصرف آب را بیش از 5 درصد افزایش داده است .
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ظرفیت تصفیه خانهها محدود است لذا برای جلوگیری از کمبود آب آشامیدنی، ضمن تاکید بر رعایت اصول بهداشتی به خصوص شستن دستها، باید در مصرف آب دقت و آن را مدیریت کرد تا همه شهروندان عزیز بتوانند از آب شرب مطلوب و مستمر بهرهمند شوند.
مدیر دفتر مدیریت مصرف و کاهش آب بدون درآمد شرکت آب و فاضلاب منطقه دو شهر تهران تصریح کرد: اثـر بخش ترین و همچنیـن کـم هزینـه تریـن وسـیله کاهـش مصـرف آب ، تعویـض سر شـیرهای آب مصرفی است.
وی افزود: از جملــه موثرتریــن اقدامــات جهــت صرفــه جویــی در مصــرف آب خانگـی، اسـتفاده از شـیرآلات و تجهیزاتـی کاهنده مصرف آب است که بدیـن منظور طراحـی شـده انـد؛ تجهیـزات کاهنـده مصـرف آب ابزارهایـی هسـتند کـه بـا بکارگیـری آنهـا، حجـم آب مصرفـی بـدون ایجـاد کوچکتریـن مشـکل بـرای مشـترکان میتواند تا 70 درصـد کاهـش یابـد.
انتهای پیام/