به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری خبرآنی، مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری طی بیانیهای اعلام کردند: از کلیه اقشار مردمی درخواست میشود در این فرصت محدود باقیمانده، با تشریح لزوم حضور گسترده مردمی در صحنه انتخابات، به منظور رقم زدن یک "تحول بزرگ در نظام اجرایی کشور"، و پاک کردن فساد و ناکارآمدی از دامن دستگاه اجرایی، تلاش مؤثر و همهجانبهای داشته باشند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
جمهوری اسلامی ایران در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم در مسیر ورود به یک نقطه عطف تاریخی قرار گرفته که در آن مردم غیرتمند ایران میتوانند رویکرد مدیریتی کشور را تغییر دهند. در ادوار گذشته، انتخابات همواره منشأ تغییر و دگرگونی و تحول از جانب مردم ایران بوده است. با انتخاب رئیسجمهور، نمودی دیگر از اراده ملت ایران در تعیین سرنوشت سیاسی و مدیریتی تحقق یافته و این ودیعه الهی که با انقلاب اسلامی بهمن 1357 با رهبری خمینی کبیر ظهور و بروز یافت، به اذن الهی تا ظهور حضرت بقیه الله الاعظم(عج) و برقراری حکومت حق و عدل الهی و حاکمیت مستضعفان استمرار مییابد.
دانشگاهیان انقلاب اسلامی در این مقطع زمانی حساس و سرنوشت ساز نکاتی را به عرض ملت شریف ایران میرسانند:
1. مردم ایران در شرایط کنونی وارث نظامی هستند که محصول فداکاری و ایثار میلیونها ایرانی و خون مقدس صدها هزار انسان فداکاری است که با جانفشانی خویش، تصمیمگیری در مورد سرنوشت خود و تعیین مدیریت عالی اجرائی کشور را برای مردم ایران امکانپذیر نمودهاند. این مسئولیت سنگین، بر عهده همهی ما است، تا این امانت رشد یافته با خون فرزندان و جوانان این مرز و بوم را پاس داشته و در تداوم آن کوشا باشیم.
2. مردم ایران امروز از وجود یک دولت ناکارآمد که 8 سال فرصتهای بینظیری را در عرصههای ملی و بین المللی جهت اعتلا و پیشرفت کشور، بهبود اقتصاد و معیشت مردم، توسعه ارتباط با کشورهای همسایه و قدرتهای اقتصادی نوظهور دنیا از دست داده، نگران و گلهمند هستند. موضوع مشارکت حداکثری مردم دستمایهای برای به چالش کشاندن اصل حق مردم در تعیین سرنوشت سیاسی و مشروعیت مردمی انتخابات شده است. پروژه کاهش مشارکت مردم دارای دو بال داخلی و خارجی است که در شیوهها، ابزارها و سازوکارها، از هماهنگی و انسجام برخوردار بوده و در پی بکارگیری تمام توان خود، مشارکت آگاهانه و مسئولانه مردم را هدف قرار داده است.
بررسی عملکرد اجزای عناصر داخلی و خارجی این جریان نشان از تفکر و اعتماد به مشی لیبرالی است. این جریان به جای نمایندگی حق آحاد ملت ایران، نماینده جریانات و گروههای سیاسی و اصحاب قدرت بوده و در پی تبدیل دولت مردمی و دموکراسی، به دولت حزبی، باندی و گروهی است. اینک که این جریان دستیابی به قدرت و دولت را مسدود میبیند، چالش حضور مردمی، ایجاد تردید و یأس در انتخابات را تدارک دیده است.
ترویج انگاره کاهش مشارکت مردم در انتخابات برنامهای است که به شدت مورد تبلیغ واقع شده و تقلیل نقش مردم در تعیین سرنوشت سیاسی به دلیل نارضایتی از یک باند و جریان و گروه و پیوند زدن آن به مشروعیت و مقبولیت نظام و انقلاب، ماهیت هسته اصلی این برنامه را تشکیل میدهد.
در واقع مرور بر عملکرد این جریان حاکی از آن است که دستگاه اجرائی کشور، خانه امن مفسدین و دستاندرکاران چپاول داراییهای ملت شده و ملت عزتمند و با شرافت، محرومان و مستضعفان را به صف مرغ و روغن و سایر کالاهای اساسی کشانده و مبهوت افزایش بیکاری، کاهش مداوم قدرت خرید و ارزش پول ملی نموده است.
3. در دوره زمانی مناظرات و گفتگوهای انتخاباتی، نمایندگان این جریان لیبرال و ناتوان در مسیر انحراف اذهان و قلب واقعیت و ایجاد جنگ روانی جهت استمرار و تداوم همان روند حکومتی در بازه زمانی 1400 تا 1408 برآمدهاند و با توهین و افترا به کاندیداهای انقلابی و کدخدانمایی مجدد آمریکا و ارتباط با غرب و کشورهای سلطهگر، به عنوان تنها راه نجات کشور، سعی در ایجاد دلسردی بیشتر و کاهش مشارکت مردمی نمودند. البته در مقابل این حرکتهای مذبوحانه، کاندیداهای جبهه انقلاب با متانت به مباحث غیر اصولی آنها که باعث ضربهزدن به باورها و صیانت نظام بود، پاسخ دادند.
4. آنچه در شرایط کنونی بسیار حائز اهمیت است، لزوم اتحاد و انسجام کاندیداهای جبهه انقلاب و پشتیبانی از کاندید اصلح، جهت برگزاری یک انتخابات پرشور و پر تعداد است و لذا دانشگاهیان انقلاب در این مقطع زمانی تاریخی، از کاندیداهای جبهه انقلاب میخواهند برای جلوگیری از بروز حوادث مشابه سال 1392، با عزت نفس و برخورد مسئولانه و به دور از تحریکات افراد نا آگاه، یا عوامل نفوذی، و با أخذ یک تصمیم انقلابی در جهت همافزایی و تسهیل در انتخاب کاندید اصلح، اقدام نمایند.
5. از کلیه اقشار مردمی درخواست میشود در این فرصت محدود باقیمانده، با تشریح لزوم حضور گسترده مردمی در صحنه انتخابات، به منظور رقم زدن یک "تحول بزرگ در نظام اجرایی کشور"، و پاک کردن فساد و ناکارآمدی از دامن دستگاه اجرایی، تلاش مؤثر و همهجانبهای داشته باشند. البته در این ساعات باقیمانده، باید با هوشیاری و توجه، همچنان مراقب فضاسازیها و توطئههای بیگانگان و عوامل داخلی آنها بود، تا با طرح موضوعات چالشبرانگیز، فضای انتخاباتی کشور را تحت تأثیر و آسیب قرار ندهند.
دانشگاهیان انقلاب اسلامی
انتهای پیام/