سید جلال ملکی در گفتوگو با خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران پویا با اعلام خبر غرقشدگی مرگبار در یک سد در پاکدشت، درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت 08:28 صبح امروز (15 خرداد) در پی تماس از طرف همکاران در آتشنشانی پاکدشت و شریفآباد و اعلام نیاز به گروه غواص و نجاتویژه، گروه غواصان سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران به عنوان نیروی کمکی به محل حادثه در یک سد، در پاکدشت، جاده جمالآباد اعزام شدند.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران افزود: محل حادثه یک سد کوچک (آببند) بود که معمولاً از آب داخل آن برای آبیاری زمینهای کشاورزی اطراف استفاده میشود؛ سد مذکور متأسفانه حصار و تابلوی نداشت و ظاهراً به گفته اهالی و افراد حاضر در محل، روز گذشته چهار جوان، برای آبتنی وارد آب سد شده که دو نفر از آنها متأسفانه از آب خارج نشده بودند.
وی با بیان اینکه یکی از این افراد روز گذشته توسط عوامل آتشنشانی پاکدشت از آب خارج شده بود، گفت: دسترسی به نفر دوم وجود نداشت و در نتیجه از عوامل آتشنشانی تهران، تقاضای کمک کرده بودند.
ملکی تصریح کرد: آتشنشانان تهرانی با تجهیزات مدنظر وارد آب شده و پس از مدتی تلاش موفق شدند نفر دوم را که جوانی حدوداً 25 ساله و افغانستانی بود، از آب خارج کنند که مرگ وی به تأیید عوامل اورژانس مشخص شد.
سخنگوی آتشنشانی تهران خاطرنشان کرد: جسد این فرد به عوامل انتظامی تحویل داده شد و عملیات در ساعت 11 به پایان رسید.
وی عنوان کرد: در چنین روزهایی که هوا گرم میشود، هموطنان مخصوصاً جوانان، با مشاهده یک کانال، رودخانه و تالاب برای آبتنی وارد آن میشوند؛ به اینگونه آبها، "آبهای ناشناخته"میگویند و موارد زیادی وجود داشته که افراد با ورود به این آبها، جان خود را از دست دادهاند.
ملکی یادآور شد: این مسئله فقط مختص افرادی نمیشود که شنا بلد نیستند حتی مواردی درباره غرقشدگی افرادی وجود داشته که به فنون شنا آشنا بودند و اطلاع کاملی از وضعیت آبها نداشتهاند.
سخنگوی آتشنشانی تهران متذکر شد: متولیان آببندها نیز باید حداقل مکان مدنظر را محصور کنند تا به راحتی هر فردی نتواند وارد آن شود یا اینکه چند تابلو هشدار و اطلاعرسانی مبنی بر احتمال خطر غرقشدگی در اینگونه آبها نصب کنند همچنین هموطنان باید مدنظر داشته باشند که شنا کردن در آبهای ناشناخته بسیار خطرناک بوده و حتی میتواند منجر به مرگ شناگران شود.
1
انتهای پیام/