به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، در این روزها که تنور رقابتهای انتخاباتی در کشور در حال داغ شدن است، توجه به اقتصاد کشور و ارائه برنامههای عملیاتی از سوی هر کاندیدا اهمیت بسیاری دارد. هر چند که بسیاری از رسانههای معاند در تلاش برای کمرونق نشان دادن انتخابات 1400 هستند؛ اما توجه رسانههای داخلی نباید از مسئله مطالبهگری و درخواست از نامزدها برای ارائه هرچه سریعتر برنامههای اقتصادی و معرفی تیم اجرایی خود منحرف شود. چرا که به گفته بسیاری از کارشناسان اقتصادی، دهه پیش رو و چگونگی فعالیت دولت سیزدهم، برای حل مسائل عمده اقتصادی کشور بسیار سرنوشتساز خواهد بود.
پس از اعلام نظر نهایی شورای نگهبان و مشخص شدن کاندیداهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری، کاندیداها با قطعیت بیشتری شروع به تبلیغات کردند؛ اما به نظر میرسد که متأسفانه برخی از نامزدها به مانند گذشته دچار شعارزدگی و ارائه وعدههای غیرعملی شدهاند.
بررسی مسائل مطرح شده توسط نامزدهای انتخابات 1400 نشان میدهد که مبارزه با فساد، فقر، تبعیض، معیشت مردم، مبارزه با قاچاق کالا و ارز، خودکفایی و عدم وابستگی به غرب و نیز انتقاد به وضع موجود از جمله مواردی است که توسط آقایان رئیسی، جلیلی، رضایی، زاکانی و قاضی زاده هاشمی، همتی و مهرعلیزاده مطرح شده است.
لزوم ارائه برنامه اقتصادی توسط نامزدهای ریاست جمهوری
در همینباره، ذبیحالله اعظمی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی با اشاره به ضرورت ارائه برنامه اقتصادی از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: نامزدها برای جلب نظر قشر روستایی کشور که حدود 30 درصد جمعیت کشور را تشکیل میدهند، باید یک برنامه اقتصادی مدون و قابل اجرا برای کاهش درد و رنج این قشر زحمتکش به آنها ارائه دهند.
وی افزود: اعضای کمیسیون کشاورزی با بررسی برنامههای اقتصادی نامزدها خصوصاً در حوزه اقتصاد کشاورزی، مردم را در جریان این برنامهها قرار خواهند داد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص اهمیت معرفی تیم اقتصادی کاندیداها اظهار داشت: به نظر میرسد بهتر است کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نفرات اقتصادی خود را هرچه زودتر به آحاد جامعه معرفی کنند تا نمایندگان مجلس نیز ضمن بررسی برنامههای اقتصادی، از افراد تیم اقتصادی آنان برای ارائه بهتر این برنامهها کمک بگیرند.
ضرورت توجه رئیس جمهور آینده به مسئله بحران آب
اعظمی با بیان اینکه از اوایل دهه 80 شعارهای بسیاری در خصوص حل معضلات کشاورزی داده شده است، گفت: یکی از مهمترین موضوعات در حوزه کشاورزی طرح الگوی کاشت است که تاکنون وعدههای بسیاری در خصوص اجرای این طرح داده شده اما به نتیجه خاصی نرسیده است.
عضو کمیسیون کشاورزی ادامه داد: رئیس جمهور آینده باید برای موفقیت در حوزه کشاورزی، مشکلات زیرساختهای کشاورزی و بحران آب را حل کرده، صادرات را توسعه داده و لایحه الگوی کاشت را ظرف 3 ماه تقدیم مجلس کند.
مشارکت مردم دولت آینده را مصممتر خواهد کرد
وی با ابراز امیدواری از مشارکت مناسب مردم در انتخابات پیشرو افزود: مشارکت مردم در انتخابات به دولت آینده برای اجرای بهتر و سریعتر برنامههای اقتصادی کمک خواهد کرد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به معنی و مفهوم مشارکت مردم برای سایر کشورها اظهار داشت: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات قطعاً برای نظام سودمند خواهد بود و دولت نیز به پشتوانه این سرمایه اجتماعی در اجرای برنامههای اقتصادی خود مصممتر خواهد شد.
مسئله اصلی کشور اقتصاد است
به گزارش خبرآنی، مقام معظم رهبری در دیدار تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی فرمودند که اکنون مسئله فوری و اصلی کشور، اقتصاد است و نامزدها باید برنامهها و راه حلهای خود برای حل مشکلات اقتصادی، به مردم ارائه و آنها را قانع کنند که توانایی حل مشکلات اقتصادی را دارند.
متأسفانه به نظر میرسد هنوز برنامه مدون و مشخصی از سوی برخی نامزدها برای تحقق وعدههای داده شده، ارائه نشده است. در صورت بیتوجهی به مسئله اقتصاد کشور، بیم آن میرود که در این دوره نیز، اقتصاد قربانی رقابتهای انتخاباتی شود. باید دید تا در فاصله کمتر از 3 هفته به انتخابات کدام یک از نامزدها با ارائه یک برنامه اقتصادی دقیق و مدون و نیز معرفی عوامل اجرایی خود ، مردم را ترغیب به شرکت در انتخابات خواهند کرد.
انتهای پیام/