به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، پیروز حناچی شهردار تهران در نشست خبری با اشاره به پروژههای خدمات شهری در این دوره از مدیریت شهری اظهار کرد: در نیمه دوم سال 96، خیابان ولیعصر به واسطه درختان چنار و 18 اصله چنار، که حدود 6 هزار درخت باقی مانده بود که در این سه سال اخیر بیش از سه هزار درخت 12 ساله در ولیعصر کاشته شده است که کار بسیار مهمی محسوب میشود و جایگزین درختان هفتاد هشتاد ساله شد.
وی افزود:نگهداری بوستانهای جنگلی در شرایط خاص چه در دوران خشکسالی و چه در ترسالی، ویژه و مهم است. همکاران ما در سازمان جنگلها و مراتع امکان نگهداری این جنگلها را نداشتند و به شهرداری وگذار شد و به صورت طبیعی موضوعاتی در خصوص مخازن آب و اضطراری به امضا رسید.
شهردار تهران ادامه داد: همچنین میادین میوه و ترهبار یکی از مواردی است که بر اساس نظرسنجیها میزان رضایت مردم از آن بالا بوده و به طور متوسط 35 تا 40 درصد قیمتهای محصولات ارائه شده در این میادین نسبت به سطح شهر مناسبتر است.
وی گفت: توسعه آتشنشانی به صورت کمی و کیفی در این دوره در دستور کار قرار گرفته است و اساسا با دوره قبل قابل قیاس نیست و توزیع مناسب ایستگاههای جدید تاثیر مضاعفی در زمان امدادرسانی دارد و بنابر تفاهمنامهای که با اورژانس صورت گرفت قرار شد از این مجموعه و سازمان آتشنشانی به نفع مطلوب استفاده شود. قطعا در شرایط بحرانی میتوانند منشأ خدمت رسانی باشند. تلاش کردیم همه اقدامات از این جنس را در کنار سایر موضوعات اجتماعی انجام بدهیم.
شهردار تهران تصریح کرد: سازمان بهشت زهرا یکسری اقدامات به طور معمول انجام میداد. 160 تا 170 نفر روزانه متوفیان تهران در بهشت زهرا پذیرش میشد که در ایام کرونا بیش از دو برابر فوتیها را تجربه کردیم. در شرایط اوج کرونا به نظر من کاری که سازمان بهشت زهرا کرد در تاریخ این سازمان به یادگار خواهد ماند و با رعایت احترام و موضوعات شرعی و بهداشتی متوفیان ناشی از کرونا پذیرش شدند.
حناچی با بیان اینکه سازمان زیباسازی جور سازمانهایی مثل سازمان تبلیغات و ... را کشیده است و این به این معنا نباید باشد که سازمانهای متولی فعالیت خود را انجام ندهند، گفت: در این حوزه اقداماتی انجام شده است که در سطح ملی است. همچنین کارهای فرهنگی در این ایام در راستای حمایت از هموطنان افغانستانی انجام شد و تاثیرات فراوانی را داشت. همچنین تبدیل شدن آزادی به یک نماد جهانی را شاهد بودیم که ما در بسیاری از موضوعات برنامه ویدئومپینگ را در این مجموعه انجام دادیم.
حناچی افزود: ساختمانهای شهرداری توجه ویژهای را به موضوع انرژیهای تجدیدپذیر دارند و تلاش میکنیم همه به این موضوع عنایت داشته باشند و از ظرفیت مشارکت شهروندان استفاده کنیم و وظایف شهروندان را در اجرای ماموریتهای خود داشته باشیم.
وی گفت: موضوع نشاط اجتماعی از هدفهای ماست و البته کرونا شکل آن را تغییر داد و در امسال تلاش همکاران ما این بود که به صورت غیرحضوری و در شبکه اجتماعی برگزار شود. اجرای پروژههای مدیریت محلی از دیگر مواردی است که در این دوره انجام شده است که بر اساس آن پروژه از پایین به بالا انتخاب میشوند که بسیار تاثیرگذار هستند و حس تعلق به مکان، هدف ما در این دوره از مدیریت شهری محسوب میشود و تلاش میکنیم رسم شهروندی را به رسمیت بشناسیم.
شهردار تهران تصریح کرد: در طی دو سال گذشته و علیرغم سرمای شدید ما فوتی را به دلیل کارتن خوابی در تهران نداشتیم. همچنین در گرمخانههای احداث شده توسط شهرداری خدماتی به این افراد داده شده است. بنده از زحمات همکارانم در این حوزه تشکر میکنم و نهایت تلاش ما بر این بوده که خیلی از اقدامات را بر اساس خلاقیت و ابتکار، ارزانتر ارائه کنیم.
حناچی گفت: کاهش فاصله شمال به جنوب و اقداماتی که انجام شده است تاثیراتی داشته و یادگاری است که از این دوره به جای خواهد ماند. در موضوع کرونا اقداماتی که انجام دادیم یک بحث است و روی آن تبلیغات نکردیم و حوزه خدمات شهری ما درگیر این مسئله بود و اصراری نداشتیم که بگوییم شهرداری چه کارهایی را انجام داده است. خوشبختانه هم اکنون که آمار رو به کاهش است به نظر میرسد که ما موج چهارم را رد کردیم.
وی افزود: در حاضر حاضر تعداد فوتیهای تهران از 160 نفر به زیر 40 نفر رسیده است.
شهردار تهران با اشاره به انتخابات پیش روی شورای شهر تهران گفت: اگر کارهای خوب ادامه پیدا بکند برای مردم موثر خواهند بود.
حناچی گفت: کودکان کار و زباله گرد در تهران باید جدا بشوند، اینها دو مقوله کاملا جدا هستند. در خصوص کودکان زبالهگرد آمار به شدت کاهش پیدا کرده است، ما در این زمینه به شدت برخورد میکنیم. در خصوص کودکان کار نیز یک حوزه گسترده و فراتر از شهرداری است و این موضوع اتفاق میافتد و مقوله آن جداست.
وی تصریح کرد: ما در کشور بر اساس قانون عمل میکنیم. یک اثر واجد ارزش بودنش منوط به ثبت ملی آن اثر است. شاید فکر کنیم یک اثر بسیار زیباست، اما ثبت ملی نشده است. ممکن است شهرداری در تهران روزانه صدها ملک را بخرد و بفروشد و این کار بر اساس ماموریتش انجام میشود. ما به آثار تاریخی حساسیت داریم و برخی از آنها را برای اینکه ثبت ملی بشوند، خودمان پیگیر بودیم. این موضوع را قبول دارم که ملک اقدسیه بسیار فاخر است اما ثبت ملی نیست.
شهردار تهران با اشاره به حادثه کلینیک سینا اطهر گفت: یک گزارشی به هیئت تخلفات ارجاع داده شده بود و خبری که در خصوص یکی از معاونان شهردار آمده بود، رأی بدوی بود و هنوز هیچ رای قطعی صادر نشده است.
حناچی ادامه داد: در خصوص مترو آن چیزی که برآورد اولیه ما در حوزه کرونا ماهیانه 100 میلیارد تومان است و حتی شرایط عادی بشود مسافران به وضعیت قبل از کرونا برنخواهند گشت و روزانه بین یک میلیون تا یک میلیون و صد هزار نفر مسافر جابجا می شود.
وی گفت: ضربات سنگینی از کرونا به شهرداری تهران وارد شده است. مراکز ورزشی که اکنون تعطیل هستند اما باید هزینه پرسنل و نگهداشت پرداخت شود.
حناچی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرآنی که مدیران سابق شهری تهران مدعی هستند که شهر را آباد به مدیریت شهری پنجم تحویل دادهاند و شما تهران را خرابه تحویل خواهید داد آیا این اظهارات را قبول دارید یا خیر گفت: نه شهر آبادی را تحویل گرفتیم و نه ویران تحویل میدهیم. ما تلاش کردیم که راهبردها را اصلاح کنیم تلاش کردیم حرفی که می زنیم با عملی که انجام میدهیم یکی باشد. برنامههای عملیاتی در امتداد شعارمان باشد. کسانی که در دوره قبلی هم کار کردند تلاش کردند وضعیت بهتر بشود.
انتهای پیام/